Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandığımız çoğu uygulama bu tarz verileri topluyor zaten.Whatsapp ı silmenin bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü google bile isterse sizden izinsiz kameranızı,mikrofonunuzu ve medyalarınızı kontrol edebiliyor.Madem whatsapp'ı gizlilik için kaldıracağız google veya diğer uygulamaları da bu şekilde kaldırmamız gerekir.çok gizlilik takıntısı olanlar ICQ,WİCKRME,SİGNAL gibi uygulamaları kullanabilirler.
Ben hala WP kullanmaya devam ediyorum.Hem okul hem de diğer gruplar falan var.Zaten mesajların falan bilinmediğinimi zannediyorsunuz.Facebooktan bu zamana kadar birçok bilgimiz mark abide mevcut.
tüm bilgileriniz zaten bugüne kadar whatsapp'ın elindeyken bu saatten sonra da pek bişey değişeceğini zannetmiyorum ama artık whatsapp kabul ettiğiniz için daha özgür olacak
her kafadan ayrı bir ses çıkıyor dostlar kimisi kararından vaz geçti diyor kimisi kararını sürdüreceğini söylüyor anlayamadık kullanmaya devam edicez ama o akdar gelişmiş arayüz ve rahat kullanımı olan oturmuş bir sistemi olan uygulama vs yok telegram da güzel fakat wp ayrı bir güzel geliyor
Sadece Avrupa birliği dışındaki ülkelere bu kural yürürlüğe girceği için sildim bişey olursa sms atıyorum veya telefonla arıyorum hiç olmadı bipten atıyorum.