Whatsapp kullanmaya devam ediyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
wp hesabını silersin sözleşme iptal oluyo devam et

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hayır devam etmiyorum çünkü verilerimin özel ve başkalarıyla paylaşmak istemiyorum bip kulanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kullandığımız çoğu uygulama bu tarz verileri topluyor zaten.Whatsapp ı silmenin bir faydası olacağını sanmıyorum çünkü google bile isterse sizden izinsiz kameranızı,mikrofonunuzu ve medyalarınızı kontrol edebiliyor.Madem whatsapp'ı gizlilik için kaldıracağız google veya diğer uygulamaları da bu şekilde kaldırmamız gerekir.çok gizlilik takıntısı olanlar ICQ,WİCKRME,SİGNAL gibi uygulamaları kullanabilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam yıllardır yapılan bişey bu. dayılık yapmayın be! kullan işte olm

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben hala WP kullanmaya devam ediyorum.Hem okul hem de diğer gruplar falan var.Zaten mesajların falan bilinmediğinimi zannediyorsunuz.Facebooktan bu zamana kadar birçok bilgimiz mark abide mevcut.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
tüm bilgileriniz zaten bugüne kadar whatsapp'ın elindeyken bu saatten sonra da pek bişey değişeceğini zannetmiyorum ama artık whatsapp kabul ettiğiniz için daha özgür olacak

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
her kafadan ayrı bir ses çıkıyor dostlar kimisi kararından vaz geçti diyor kimisi kararını sürdüreceğini söylüyor anlayamadık kullanmaya devam edicez ama o akdar gelişmiş arayüz ve rahat kullanımı olan oturmuş bir sistemi olan uygulama vs yok telegram da güzel fakat wp ayrı bir güzel geliyor :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
tavsiyem sıgnal mesajları şifreli gizliliğe önem veriliyor ara yüz tasarımı ise gayet hoş

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Alıcak verecek durumumuz olmadıgı için kullanmaya devam sanki milyon dolarlarımız var koskoca ceoyuz sanki :d

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Kullanıyorum, benim bilgilerimi alıp ne yapacak sanki

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bip ve telegrama döndüm çoğu kişi telegramda kanka çok seçenek olmasıda kötü 2sinide kullanmak zorunda kalıyoruz :D

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kullanmaya devam ediyorum zaten google her türlü bilgimi toplamıştır

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Devam ediyoruz knk koskoca şirketin benim mesajlarimla ilgilenecek haliyok sanirim

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sadece Avrupa birliği dışındaki ülkelere bu kural yürürlüğe girceği için sildim bişey olursa sms atıyorum veya telefonla arıyorum hiç olmadı bipten atıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...