Whatsapp kullanmaya devam ediyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
wpyı mecburıyetten kullanıyorum okul grubları var okul dersler hakkında bılgı gelıyor sureklı onun dısında kullanmıyorum
sıgnel kullanıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Telegram, Bip fln diyorlar da onlarda da var yani böyle düşünüyorsan internete girmemen lazım. Asosyal bi' yaratık olman lazım. Bende halen daha duruyor gerek de yok değiştirmeye. Önlemini bizden çok ülkemiz alıyor zaten fazla can sıkmak gereksiz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Whatsapp tan sonrası yine whatsapp kanka. İnsanların alışkanlıklarından vazgeçmesi çok zor. Bide zaten yıllardır whatsapp ve instagram gibi birçok uygulama site veri depoluyor yeni olan bir şey değil. Zaten mark beyin de hala davaları Amerika da devam ediyor.

Üye
5 HİZMET YILI
kullanıyorum ben ama şubat 8 de sanırsam sözleşmeyi kabul etmiyeceğim telegram daha iyi birde signal var

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben bi heyecanla sildim yüklemeyi düşünmüyrum çünkü işime yaramaz tüm tanıdıklarım telegrama geçti

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ya cidden wp nin bunları yeni yapmadığını hepimiz biliyorduk şuan sadece yaptığını bize söylemek zorunda bırakıldı. Şahsen benim umrumda değil wp nin ulaştıkları ama alacağım şeylerin veya aldıklarımın sürekli reklamlarda karşıma çıkması aşırı rahatsız ediyor.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
telegrama geçtim bile wp devri biticek gibi.

Üye
5 HİZMET YILI
yaptığım şeylerin WhatsApp'ın pek umrunda olacağını düşünmüyorum onun dışında çevrem hala wp kullanıyor (okul grubu vs.)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben de kalıyorum ayrıyetten zaten diğer platformları da kullanıyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Ya devam etsen ne olacak etmesen ne olacak. Bipe mi geçtin ? Telegrama mı geçtin ? sadece isim değiştirmiş oluyosun bunun tek bir çözümü var onu yapmak içinde biraz kristal kaseli olmak lazım açık 3.parti yazılım kullanarak gerçekten şeffaf bi programa geçmek oda şuanda Elon musk abimizin önerdiği Signal uygulaması. Yoksa düşüneceğin tek şey benim bilgilerimi telegramda ruslar mı çalsın wp de mark abimiz mi ticaretini yapsın. :)

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben hala kullanıyorum anlasmayı kabul etmedım ama olurda fikrim değişirse telegram gecebılırım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ediyorum cunku zaten bilgilerimiz her daim sızdırılıyor . bugun sadece resmıyette bunu dıle getırdıler

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Benim konuşmalarımı kullanabilcekleri kadar önemli olduguna inanmadığım icin devam ediyorum.

A$AP
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ben kulanıyorum hayla bana sözleşmede gelmedi ztn plus kulanıyorum tavsiye ederim

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
telegram iyi gibi gözüküyor ama ben hala whattsapp kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...