21 Şub 2024 #1 alipnp51 Onaylı Üye Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 82 Tepki puanı 4 Ödüller 9 10 HİZMET YILI VadiAp Projesi - Whatsapp için bir projedir 'Teknik olarak işlerinizi kolaylaştırır ve size farklı imkanlar sağlar' aktif özellikler - toplu mesaj gönderimi / txt ile numaraları çeker 1.66 M numara mevcuttur. - Fotoğraf Gönderimi - Anlık ses gönderimi / eski sesleri anlık olarak atabilirsin ekstra olarak özellikler eklenmeye devam etmektedir. Site Mevcut hali Site İçi Hak Mantığı İle Çalışır , 5 Resim Gönderimi , 5 anlık Ses Gönderimi. 10₺
VadiAp Projesi - Whatsapp için bir projedir 'Teknik olarak işlerinizi kolaylaştırır ve size farklı imkanlar sağlar' aktif özellikler - toplu mesaj gönderimi / txt ile numaraları çeker 1.66 M numara mevcuttur. - Fotoğraf Gönderimi - Anlık ses gönderimi / eski sesleri anlık olarak atabilirsin ekstra olarak özellikler eklenmeye devam etmektedir. Site Mevcut hali Site İçi Hak Mantığı İle Çalışır , 5 Resim Gönderimi , 5 anlık Ses Gönderimi. 10₺
21 Şub 2024 #2 Bobyreis123 Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır. Süper Üye Katılım 26 Ağu 2017 Mesajlar 660 Çözümler 2 Tepki puanı 78 Ödüller 9 8 HİZMET YILI anlamadım la tam olarak ne işe yarıyor bu diğerim başka numaraya mesaj atacağız numaramız ne olarak görünüyor karşı tarafa ?
anlamadım la tam olarak ne işe yarıyor bu diğerim başka numaraya mesaj atacağız numaramız ne olarak görünüyor karşı tarafa ?
22 Şub 2024 #3 goko0758 Seçkin Üye Katılım 21 Ocak 2020 Mesajlar 415 Çözümler 5 Tepki puanı 65 Ödüller 7 Sosyal 6 HİZMET YILI Bobyreis123' Alıntı: anlamadım la tam olarak ne işe yarıyor bu diğerim başka numaraya mesaj atacağız numaramız ne olarak görünüyor karşı tarafa ? Genişletmek için tıklayın ... Dostum sanırım şu anki özellikleriyle çok gereksiz fakat ilerde daha iyi özellikler gelirse düşünülebilir. Yani ben zaten toplu mesaj atabiliyorum en kötü grup kurar ordan yazarım.
Bobyreis123' Alıntı: anlamadım la tam olarak ne işe yarıyor bu diğerim başka numaraya mesaj atacağız numaramız ne olarak görünüyor karşı tarafa ? Genişletmek için tıklayın ... Dostum sanırım şu anki özellikleriyle çok gereksiz fakat ilerde daha iyi özellikler gelirse düşünülebilir. Yani ben zaten toplu mesaj atabiliyorum en kötü grup kurar ordan yazarım.