Kaydettim ama silinen mesajları geri getirmiyorkardeşim google drive önceden kaydetmediysen hayatta getirme şansın yok wp support bu konularla ilgilenmez ama mesajların uluslar arası önem taşıyosa getirilir
Yok bende degil hocam onu sattım ama yedeklemiştim google drive'a .. silinen mesajlar gelmiyor bunun bir yolu varmı acaba?eski telefonun sendemi sendeyse şayet hatsız açıp dosyalarım bölümünden whatsap send kısmında olabilir dostum.
Evet hocamyedeklemiş miydin?
ben de öyle bılıyorumeski telefonun sendemi sendeyse şayet hatsız açıp dosyalarım bölümünden whatsap send kısmında olabilir dostum.
Yedeklemiştim kardeşim ama silinen mesajlar gelmiyor sorun orada iştekardeşim google drive önceden kaydetmediysen hayatta getirme şansın yok wp support bu konularla ilgilenmez ama mesajların uluslar arası önem taşıyosa getirilir
Gelmedi ya onun üzerine başka bir yedek yazılıyor sanırım güncel olanı geri getiriyor.yedeği aldıysan kolaylıkla geri getirirsin ancak başka türlü zor
google driveye yedekledin resimlerin videolarındır msjların deildir heralde ?ben de öyle bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?