Üye
WhatsApp mail atAndroid telefonumda whatsappta bir sohbeti sildim geri getirmek istiyorum google drive da yedeğim var fakat bunu geri yüklemek için whatsappı silip yeniden yükleyip yedekleri yükle demeden daha kısa bir yol var mı?
dostum wamr da nedir ?En iyisi birdaha kaybetmemek için 'WAMR' yüklemek
mesajları sen görmeden silseler bile okumanı sağlıyordostum wamr da nedir ?
İşine yarayabilir bilgilendirici bir videoaynı sorun bende de olmuştu ancak silip geri yuklemeden başka çare bulamadım baya arştırdım.
Aiseesoft FoneLab iphone veya android hangisini kullanıyorsan artık bu programlardan hangisi telefonuna uygunsa yüklüyorsun recovery kısmı var en basta ordan tarıyorsun. %98 bulursun ücretsizini bulmazasan ulaş bana dm denAndroid telefonumda whatsappta bir sohbeti sildim geri getirmek istiyorum google drive da yedeğim var fakat bunu geri yüklemek için whatsappı silip yeniden yükleyip yedekleri yükle demeden daha kısa bir yol var mı?
ayarlarda yedek yükleme olması gerekıyorduAndroid telefonumda whatsappta bir sohbeti sildim geri getirmek istiyorum google drive da yedeğim var fakat bunu geri yüklemek için whatsappı silip yeniden yükleyip yedekleri yükle demeden daha kısa bir yol var mı?
başka bir çözüm yolu olarak WhatsApp'ın yerel yedeklerini kullanabilirsiniz. WhatsApp, otomatik olarak her gün yerel olarak bir yedek oluşturur ve bu yedekler telefonunuzun belleğinde saklanır. Bu yedekleri kullanarak silinen sohbetleri geri getirebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek bu yöntemi deneyebilirsiniz:Android telefonumda whatsappta bir sohbeti sildim geri getirmek istiyorum google drive da yedeğim var fakat bunu geri yüklemek için whatsappı silip yeniden yükleyip yedekleri yükle demeden daha kısa bir yol var mı?
sil yeniden yükle daha kısa bir yol bilmiyorumAndroid telefonumda whatsappta bir sohbeti sildim geri getirmek istiyorum google drive da yedeğim var fakat bunu geri yüklemek için whatsappı silip yeniden yükleyip yedekleri yükle demeden daha kısa bir yol var mı?
Karşı tarafın silmesimi yoksa senin silmenmi?mesajları sen görmeden silseler bile okumanı sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?