icloud da yedek yok diyor geçince hiç bir mesaj geri gelmiyor sormuyor yani yedekleri yükleyelimmi diyeWhatsApp'i yedekleyin, sonra IOS'de giriş yapın zaten size yedekleri yükleyelim mi diye soracak yükle dediğinizde indirme bittikten sonra mesajlar gelmiş olacaktır. Basit bir google araması ile çözebilirsiniz.
bu programların hepsi ücretli, ücretsiz nasıl yapabilirimTenorshare iCareFone Transfer programı ile aktarabilirsiniz.
ICloud yerine Google Drive'a yedeklemeyi deneyebilirsiniz,icloud da yedek yok diyor geçince hiç bir mesaj geri gelmiyor sormuyor yani yedekleri yükleyelimmi diye
Post automatically merged:
bu programların hepsi ücretli, ücretsiz nasıl yapabilirim
androidde yedekledim fakat iosda google drivenin yedek kısmı gözükmüyorICloud yerine Google Drive'a yedeklemeyi deneyebilirsiniz,Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu uygulama ücretli, ücretsiz nasıl yapabilirimdilersen MobileTrans adlı bir pc programı yardımı ile yapabilirsin veya aşşağıda verdiğim makaleyi okuyarak uygulayabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ben de IOS bir cihaz kullanıyorum fakat yapılabiliyor diye biliyorum daha önce deneme şansım olmadı. Umarım sorununuzu çözersiniz.androidde yedekledim fakat iosda google drivenin yedek kısmı gözükmüyor
bu uygulama ücretli, ücretsiz nasıl yapabilirim
google hesabını wpye bağlayabilirsinWhatsapp'ı android den iosa nasıl aktarabilirim ? yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ücretsiz yöntemi varmıdır. yeni telefon aldım iphone önceki telefonum android whatsabını aktaramıyorum iosa bütün mesajlar gidiyor nasıl aktarabilirim. ?
Google drive ye yedekledikden sonra appstoreden google drive ı indir sonra deneicloud da yedek yok diyor geçince hiç bir mesaj geri gelmiyor sormuyor yani yedekleri yükleyelimmi diye
bu programların hepsi ücretli, ücretsiz nasıl yapabilirim
MobileTrans Die bir uygulama var ordan aktarım yapabilirsinWhatsapp'ı android den iosa nasıl aktarabilirim ? yardımcı olurmusunuz arkadaşlar ücretsiz yöntemi varmıdır. yeni telefon aldım iphone önceki telefonum android whatsabını aktaramıyorum iosa bütün mesajlar gidiyor nasıl aktarabilirim. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?