Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
:yazı:

WhatsApp, Taliban destekçişi gruplara engel getirdi.

Kabil'i ele geçirmenin ardından yağma, kanun ve düzen ile alakalı şikayetler için WhatsApp'ta yardım hattı kuruldu. Facebook, Financial Times'a yaptığı açıklamada "Resmi taliban kanallarını engelledik. Yeni oluşturulacak gruplar adına aktif olarak çalışmaya devam ediyoruz. WhatsApp uçtan uca şifreli olduğu için yazılan mesajları maalesef göremiyoruz." dedi. Toplum otoritesine uyduklarını belirten şirket, ABD yaptırım yasalarına uyduğunu üstüne bastırarak belirtti. Facebook, siyasi bir baskıya dayalı karar almadıklarını ve hesapları kapatmaya devam edeceklerini söylediler. Taliban sözcüsü, Facebook'un anti demokratik davranış gösterdiğini ve konuşma özgürlüğünü kısıtladığını söyledi.

:resim:

soq3w0l.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence cok iyi olmus talibanin tum sosyal mecralarda hesaplarinin kapanmasi lazim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şunları engelleyin de Tr nüfusu 3 katına çıkmasın.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İyi bir uygulama keşke müdahale edilsede kontrolü ele alamasalar

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Umarım engellenir yönetimi ele almaları ama alınsada birşey olacağını sanmıyorum pakistan destekli bir örgüt diye biliyorum, tüm sosyal medya hesapları kapatılmalı mesela instagramda yoruma vs taliban yazarsan yorum siliniyor

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bakmayın böyle olduğuna facebook bağımsız bir platform değil ki amerikanın elinde, adamların ne yaptığından bi haber olalım ki görmeyelim sağı solu açtıkları grupları düzenledikleri faaliyetleri

Son düzenleme:
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kesinlikle engellenmesi lazım heryerden yerinde bir karar olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...