Wi-Fi'yi Ethernet kablosuna dönüştürmek için dağıtıcı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Modem ile odam arasında mesafe olduğundan özellikle ping ve hız konusunda sorun yaşıyorum. Amacım modemden dağıtıcıya kablo çekmeden Wi-Fi'yi alıp Ethernet kablosuna dönüştürüp bilgisayarıma bağlamak. Bunun için hangi dağıtıcıyı önerirsiniz veya dağıtıcı alırken hangi özelliğine bakmalıyım? İyi geceler dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Wifiyi alıp ethernet kablosuna dönüştürüp bilgisayarıma bağlamak.

Burda ne demek istiyorsun kanka kablosuz router mı ?

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
dediğinizi pek anlamadım fakat ben oturma odasına sinyal gitmiyor diye xiaominin routerını kullanıyorum dağıtıp içeriye gelmesini sağluyor memnunum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Wifiyi alıp ethernet kablosuna dönüştürüp bilgisayarıma bağlamak.

Burda ne demek istiyorsun kanka kablosuz router mı ?
Kanka odamla modem arasında baya mesafe var kablo çekmem çok zor o yüzden modemden interneti kablosuz alıp , pcme kablo ile aktarabilecek bir cihaz istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Powerline düşünebilirsin hocam, modemin fişine bir cihaz takıyorsun ardından odanın fişine de diğer cihazı takıyorsun kablolu olarak kullanıyorsun interneti.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam odamla modem arasında baya mesafe var kablo çekmem çok zor o yüzden modemden interneti kablosuz alıp , pcme kablo ile aktarabilecek bir cihaz istiyorum

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hocam odamla modem arasında baya mesafe var kablo çekmem çok zor o yüzden modemden interneti kablosuz alıp , pcme kablo ile aktarabilecek bir cihaz istiyorum
tamam hocam USB Adaptör alarak sorunu çözebilirsiniz ama adaptörler çokta iyi değil diye biliyorum oyüzden alırsanız çok iyi birşey alın dandik birşey alırsanız internetiniz dahada kötü olur .

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

5-6 tane rooter gitti çöpe çözümü bunda buldum elektrik hattını internete çeviriyor

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam internet sağlayıcınızdan modeme bağlanan internet kablosunun yerini değiştirebilirsin. Mesela genelde oturma odasında olur kablo ama bazı binalarrda iki veya daha fazla yerden de çekilebilyior

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dediğin şeyi yapsan bile bi anlamı olmaz. çünkü internetin kaynağından wifi olarak alıyosun sonuç olarak. direkt modemden kablo çekemn lazım.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
inan bana gereksiz kanka, hız düşüşü ve ping artar. sadece kablo ile bağlarsan daha iyi,,

kablo cekemiyorsan ya kalitelisinden wifi uzatıcı yada wifi usb (5ghz alırsan daha iyi olur)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ne demek ıstedıgını ben anladım anladıgım kadarıyla yayıncılıkta yapmaktasın bu yuzden benım yaptıgım yontemle modemın konumunu bılmıyorum 2 metre kablo bana yetıyor onunla pc ye bagladım ben sorunsuz durumdayım dagıtıcıya gerek kalmadı hem dagıtıcı kullanırsan wıfı bagı sureklı sorun cıkartabılıyor

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Modemin Yerini Değiştir Eğer Modem Kabloları uzanıyorsa

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
dağıtıcıya gerek yok ne kadar mesafe varsa hesapla ethernet kablosu yaptır modeme tak sıfır ping oyna

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
mi dağıtıcılara bakabilirsin tam dediğin işi sağlam şekilde yapıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...