saçmalama böyle bişi yaparsa gerekli harddisk intel grapic kullandığı uygulamaların bazı yardımcı programları açılmaz başka bir sorun vardır cpu% kullanımı normal mi ?Görev Yöneticisi > Başlatma > Tüm Pogramları Devre Dışı Bırak > Kaydet > Bilgisayarı Yeniden Başlat
Dediğin Şey İşlemlere Giriyor Ben İşlemleri Kapat Demedim xDsaçmalama böyle bişi yaparsa gerekli harddisk intel grapic kullandığı uygulamaların bazı yardımcı programları açılmaz başka bir sorun vardır cpu% kullanımı normal mi ?
Cpu klullanımı normalsaçmalama böyle bişi yaparsa gerekli harddisk intel grapic kullandığı uygulamaların bazı yardımcı programları açılmaz başka bir sorun vardır cpu% kullanımı normal mi ?
Açıklayıcı olabilirmiyiz biraz ha pardon ssd yok dostum bendeÇok güzel bir ssistemim olmasına rağmen ölü gibi bir performans alıyordum. ssd ile rahata erdim. tavsiye ederim
Malesefki oyun için geçmiştim 10 a da olmadı pekEğer oyuncu değilsen linux'a geçmeni öneririm ben Dual işletim sistemi kullanıyorum oyun oynayacağım zaman windows diğer zamanlar Deepin OS.
yada başlangıçtaki gereksiz dosyaları ve gereksiz hizmetleri kapat
4 - 5 saniye değil emin ol bende 3 4 dakika sonra açıyor.bir setup dosyasını 4 5 saniye sonra açıyor aynı sorun bendede var.
bugün yükeldim winmdowsu ve flashbellek dahi takılmadı internete dahi girmedim virüs programıyla tarattım sonra hiç bir problem yok fakat gel görki sistem tam b*ktanvirüs olabilir
araştıracağım saol.imkan varsa SSD dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?