Arkadaşlar W10 yükledim ilk kez bir süre sonra oyunlarda ping sorunu çıktı teknik servısı arıyorum sorun yok kablolar yeni modemde sorun yok ama ping hayla yüksek ne yapmam gerek acaba Windows 10 yüzünden mi?
Driver booster yanlış güncellemeler yükleyebiliyor aynı şekilde Adwanced System Care (IObit) firmasının programlarını hiçbir şekilde herhangi bir işletim sistemine tavsiye etmiyorum , kullandıktan 1 , 2 ay sonra PC roket gibi oluyor ama en sonunda mavi ekran hatası ile bitiyor bu mutlu başlangıç... IObit ' in programlarında trojan vardır PC ' nizi zamanla kastırabilir , yavaşlatabilir veya gereksiz yere fazla RAM kullanabilir...DRİVER BOOSTER İLE SÜRÜCÜLERİ GÜNCELLE bende win 10 pro yükselttim zulada 10 fps 2000 ping vardı heryerde araştırdım kendim sürücü eksik olabilir dedim ve yaptıkan sonra DÜZELDİ
pingi etkilemesi sana bağlı.Hile ping i etkiliyor mu o kadar?
5 aydır bende sorun olmadı olmzsa driver pack solutionla yükleyin?Elbette Win10 yüzünden güncellemeleri tamamen kapat ve PC ' ni ayda 1
-Malwarebytes
-PureRa
-JRT
-Adw Cleaner
programlarıya temizle hiçbir şekilde saçma sapan fps ping sorunları olmuyor çok rahatım şimdiye kadar hiçbir hata almadım
Post automatically merged:
Driver booster yanlış güncellemeler yükleyebiliyor aynı şekilde Adwanced System Care (IObit) firmasının programlarını hiçbir şekilde herhangi bir işletim sistemine tavsiye etmiyorum , kullandıktan 1 , 2 ay sonra PC roket gibi oluyor ama en sonunda mavi ekran hatası ile bitiyor bu mutlu başlangıç... IObit ' in programlarında trojan vardır PC ' nizi zamanla kastırabilir , yavaşlatabilir veya gereksiz yere fazla RAM kullanabilir...
Mutlaka PC güncelleme yapıyor yada trojan yemiştir bende'de oluyor bazen.İlk önce telefondan hız testi yap öncelikle sorunun sağlayıcıdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğren sonra windows versiyonu düşürürsün veya driver güncellemesi yaparsın normal şartlarda windows 10 böyle bi sorun oluşturmaması gerek