- Yasaklandı
-
Üye
Ole birsey dior denedim ama duzelmior kardesimwifi işaretıne sag tık yap sorunları gıder de belki ethernet de sıkıntı vardır
Team wiwir wersem sen yapsan olurmu acabaWireless Driver İndir Dostum Kendi Sistemine Göre. x86 ve x64 Seçeneği Olarak Ayrılıyor Zaten Birde Windows 7-8-8.1-10 Seçeceksin Bu Kadar. Kolay Gelsin.
Nasil bir tuş acabaBilgisayarın laptopsa üstünde donanımsal bir wifi tuşu olabilir. Onu bir kontrol eder misin?
Bunu Dene Dostum @mazlum04400Bilgisayarın laptopsa üstünde donanımsal bir wifi tuşu olabilir. Onu bir kontrol eder misin?
Isareti war denedim bsi cikmioBunu Dene Dostum @mazlum04400
O Zaman Dediğim Gibi Wireless Driver Lazım, Yüksek İhtimal Onunla Alakalı Bir Şeydir.Wifi
Isareti war denedim bsi cikmio
Dedin seyi indirdim yukledm ayniO Zaman Dediğim Gibi Wireless Driver Lazım, Yüksek İhtimal Onunla Alakalı Bir Şeydir.
Son surum yukledim calstrdim oldu we bilgisayari kapatimda actimda gene gidior ve o yuzden tekrar kurmam gerek oluo acaba bunu nasil yaparm kurdum oldu calisior ama bilgisayari tekrar baslattinda gidio tekrar kuruom sonra gene ayni acip kapattinda gidiorÜzerindeki donanımsal tuştan kaynaklı olabilir eğer değilse sorunumuz yazılımsal. Öncelikle CMD yi yönetici olarak çalıştır sonra şunları yaz : netsh int ip reset a.txt , netsh winsock reset , netsh advfirewall reset , netsh winhttp reset proxy , ipconfig /flushdns daha sonra çalıştıra gir ve %temp% , temp , prefetch dosyalarını temizle . Daha sonra Ağ driverini Aygıt Yöneticisinden kaldır ve en son sürümünü indir , kur . Sorunun çözülmüş olacak büyük ihtimal ama hala düzelmediyse bi format attırıp laptopun içini temizlettir hala düzelmiyorsa donanımsal bi arıza vardır.
Son surum yukledim calstrdim oldu we bilgisayari kapatimda actimda gene gidior ve o yuzden tekrar kurmam gerek oluo acaba bunu nasil yaparm kurdum oldu calisior ama bilgisayari tekrar baslattinda gidio tekrar kuruom sonra gene ayni acip kapattinda gidior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?