Seçkin Üye
Aynen kanka yüksek ihtimalle olacaktırdostum wifi ayarlına gir orda wifi ayarlarını sıfırla var ayarları sıfırla olmassa
telinden google gir cmd ile wifi açma yaz orada cmd kodu var bi tane laptopun wifisini aktifleştirmeye yarıyor o kodu yazarakta aktifleştirebilrisn kod aklımda değil googlden dediğim şekilde araştırıp bulabilrisn
wifide sorunum yok hocam diğer wifileri görüyor fakat kullandığım wifiyi görmüyor.dostum wifi ayarlına gir orda wifi ayarlarını sıfırla var ayarları sıfırla olmassa
telinden google gir cmd ile wifi açma yaz orada cmd kodu var bi tane laptopun wifisini aktifleştirmeye yarıyor o kodu yazarakta aktifleştirebilrisn kod aklımda değil googlden dediğim şekilde araştırıp bulabilrisn
bendeki FN F8 parlaklık ayarı hocamFN+F8 bas düzelicek kardeşim
onu denedim ama oda olmadı. mesela wifi güçlendirici kullanıyorum onda bile gözükmüyorGaliba birisi wi-fi dosyalarını silmişti bende. Bilgisayarcıya götürdüm düzeltti.
sanmıyorum hocam kendileri yaşlılar zatenwifi ayarlarından senin mac'e engel atmış olmasın
Hocam çok güzel anlatmışsındostum wifi ayarlına gir orda wifi ayarlarını sıfırla var ayarları sıfırla olmassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?