11 Ağu 2019 #1 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Beyler bir komsunun wifi sifre kırdım anladi degistirdi bende o degistirmeden once güvenlik duvarı mi kapattım bunu nasil hackleyebilirim sadece wps ile girişleri kapatmis adam mobilden yapmanın bir yoluvarmı
Beyler bir komsunun wifi sifre kırdım anladi degistirdi bende o degistirmeden once güvenlik duvarı mi kapattım bunu nasil hackleyebilirim sadece wps ile girişleri kapatmis adam mobilden yapmanın bir yoluvarmı
11 Ağu 2019 #2 SyderyTheBest S Seçkin Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 420 Çözümler 1 Tepki puanı 78 Ödüller 8 8 HİZMET YILI wps olmadan mobilden kıramazsın sadece deneme yanılma yöntemli bir program var pc de kırabilirsin linüx te yapılıyordu galiba
wps olmadan mobilden kıramazsın sadece deneme yanılma yöntemli bir program var pc de kırabilirsin linüx te yapılıyordu galiba
11 Ağu 2019 Konuyu başlatan #3 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI mikohackers1' Alıntı: wps olmadan mobilden kıramazsın sadece deneme yanılma yöntemli bir program var pc de kırabilirsin linüx te yapılıyordu galiba Genişletmek için tıklayın ... TM saol bir yolu bulup tüm herseyı kapaticam
mikohackers1' Alıntı: wps olmadan mobilden kıramazsın sadece deneme yanılma yöntemli bir program var pc de kırabilirsin linüx te yapılıyordu galiba Genişletmek için tıklayın ... TM saol bir yolu bulup tüm herseyı kapaticam
12 Ağu 2019 #4 SuluKofte03 S Üye Katılım 3 Ağu 2019 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI Tekrardan şifreyi kırabilirsen 192.168.1.1 adresine gidip ordan değişebilirsin galiba internetten şifrelerine bakarsın denersin hepsini falan
Tekrardan şifreyi kırabilirsen 192.168.1.1 adresine gidip ordan değişebilirsin galiba internetten şifrelerine bakarsın denersin hepsini falan
12 Ağu 2019 Konuyu başlatan #5 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI SuluKofte03' Alıntı: Tekrardan şifreyi kırabilirsen 192.168.1.1 adresine gidip ordan değişebilirsin galiba internetten şifrelerine bakarsın denersin hepsini falan Genişletmek için tıklayın ... wps yapmıs korumayı sadece kırılmıyor artık ama bugun gidecegiz onlara kardeşime derim gidip telefonu şifreyi yazmasını ister bende evden bitiririm
SuluKofte03' Alıntı: Tekrardan şifreyi kırabilirsen 192.168.1.1 adresine gidip ordan değişebilirsin galiba internetten şifrelerine bakarsın denersin hepsini falan Genişletmek için tıklayın ... wps yapmıs korumayı sadece kırılmıyor artık ama bugun gidecegiz onlara kardeşime derim gidip telefonu şifreyi yazmasını ister bende evden bitiririm