Öncelikle Selamun Aleyküm sizlere konu paylaşırken konuyu özenle hazırlıyorum, herkesin anlayabileceği bir şekilde yapmaya çalışıyorum ve kendi bilgilerimi doğrudan sizlere aktarıyorum bunu herkes BİLSİN.
Öncelikle sizlere wifi jammer nedir ne için kullanılır ufaktan anlatayım.
Wifi Jammer; radyo yayını bozma yani modem sinyallerini bozarak devre dışı bırakabilecek kapasiteye sahip bir cihazdır.Yani cihazı kısa devre yapmaya ve geçici olarak çalışma dışı bırakır.Wifi jammer mobil telefonlarda, bilgisayarlarda ve kablosuz bağlantısı olan bütün sistemlerde kullanılabilir. Farklı çeşitleri vardır.
Ben sizlere kali linuxtaki kullanımını göstereceğim. İlerleyen zamanlarda da wifi jammer nasıl yapabilirsiniz onuda sizlere anlatacağım.
Öncelikle Linux işletim sistemimizi açıyoruz .Ve terminalimizi açıyoruz.
Daha sonra terminale
Daha sonra böyle bir ekran gelecek. Oraya
Böyle bir ekran gelecek. Yeni bir terminal açıyoruz ve
yeni bir terminal açıp
sizde wifi essid ve bssid çıkacaktır. Bunları kullanacağız. Daaha sonra websploit sayfamıza dönüyoruz.
not:çalışmıyor gözükmesinin sebebi wifi bağlantısı olmadığı için bilgisayarın wifi bağlantısı olan bilgisayarda yaptığınızda eksik bir şey yapmadığınız sürece çalışır.Öncelikle sizlere wifi jammer nedir ne için kullanılır ufaktan anlatayım.
Wifi Jammer; radyo yayını bozma yani modem sinyallerini bozarak devre dışı bırakabilecek kapasiteye sahip bir cihazdır.Yani cihazı kısa devre yapmaya ve geçici olarak çalışma dışı bırakır.Wifi jammer mobil telefonlarda, bilgisayarlarda ve kablosuz bağlantısı olan bütün sistemlerde kullanılabilir. Farklı çeşitleri vardır.
Ben sizlere kali linuxtaki kullanımını göstereceğim. İlerleyen zamanlarda da wifi jammer nasıl yapabilirsiniz onuda sizlere anlatacağım.
Öncelikle Linux işletim sistemimizi açıyoruz .Ve terminalimizi açıyoruz.
Daha sonra terminale
websploit
yazıyoruz.Daha sonra böyle bir ekran gelecek. Oraya
show modules
yazıyoruz.Böyle bir ekran gelecek. Yeni bir terminal açıyoruz ve
airmon-ng start wlan0
enterladıktan sonra airmon-ng
yazıyoruz.yeni bir terminal açıp
iwlist sc
yazıp enterlıyoruz.sizde wifi essid ve bssid çıkacaktır. Bunları kullanacağız. Daaha sonra websploit sayfamıza dönüyoruz.
use wifi/wifi_jammer
yazıp enterlıyoruz.show options
diyoruz.set interface wlan0
diyoruz.set essid ([B]CH-Leσηidαs)[/B]
parantez içine kendi wifi adınızı yazıyorsunuz.set bssid (F5:1B:67:5D:A4:15)
parantez içine iwlist sc de çıkan address kısmını yazacaksınız.set mon mon0
yazıp enterlıyoruz.set channel (2)
parantez içine iwlist sc deki channel i yazıyorsunuz.run
komutu ile çalıştırıyorsunuz.
bu konumda kalkmazsa eğer diğer konumda wifi jammer kullanarak wifi hack yapım methodunu sizlere sunacağım iyi forumlar dilerim
Ekli dosyalar
-
25.7 KB Görüntüleme: 1
Moderatör tarafında düzenlendi:
Peki bunu kullanmak için önerdiğiniz cihaz markası falan varmı
wifi bağlantısı olan bilgisayardan yapabilirsiniz diğer konumda wifi jammer yapımını göstereceğim, o yapacağımız wifi jammeri telefona pc vs bağlayıp kullanabilirsinizPeki bunu kullanmak için önerdiğiniz cihaz markası falan varmı
Tamamdır teşekkürlerwifi bağlantısı olan bilgisayardan yapabilirsiniz diğer konumda wifi jammer yapımını göstereceğim, o yapacağımız wifi jammeri telefona pc vs bağlayıp kullanabilirsiniz![]()
Efsane Olmuş Wife Jammer Payday Keşfetmiştim 
this wifi jammer not work download offical wifi jammer ok
here link github
how to use see
airmon-ng start wlan0
airodump-ng wlan0
open terminal type0 = wifijammer.py = use python
USAGE command = wifijammer.py -a 00:0E
A
E:24:8E -c 2
use interface = wlan0
here link github
how to use see
airmon-ng start wlan0
airodump-ng wlan0
USAGE command = wifijammer.py -a 00:0E
use interface = wlan0
not work ???? hahahahhaa amusing kid aksdjaslşdsa, I tried yesterday. This worked ?this wifi jammer not work download offical wifi jammer ok
here link github
how to use see
airmon-ng start wlan0
airodump-ng wlan0
USAGE command = wifijammer.py -a 00:0EA
E:24:8E -c 2
use interface = wlan0
i have others others lunix os its works for me watch videos make sure u did help about jammingnot work ???? hahahahhaa amusing kid aksdjaslşdsa, I tried yesterday. This worked ?
of coursei have others others lunix os its works for me watch videos make sure u did help about jamming
-
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.