Windows 10'daki WiFi yazılımını kaldırmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
- Başlat menüsünü açın ve "Denetim Masası"nı arayın. Ardından Denetim Masası'nı açın.
- Denetim Masası'nda, "Programlar" veya "Programlar ve Özellikler" başlığı altında bir seçenek bulunacaktır. Bu seçeneği seçin.
- Programlar ve Özellikler penceresinde, WiFi yazılımının adını veya WiFi sürücüsünü içeren bir giriş arayın. Genellikle kablosuz ağ adaptörünüzün veya WiFi sağlayıcınızın adını içeren bir giriş olacaktır.
- WiFi yazılımının üzerine tıklayın ve "Kaldır" veya "Kaldır/Değiştir" seçeneğini seçin. Bu seçenek, WiFi yazılımını kaldırmak için kullanılabilir.
- Kaldırma işlemi başlayacak ve size talimatlar verilecektir. İşlemi tamamlamak için talimatları takip edin ve WiFi yazılımını kaldırmayı tamamlayın.
Not: WiFi yazılımını kaldırmadan önce, internet bağlantınızın devre dışı kalabileceğini unutmayın. Bu nedenle, kaldırma işleminden önce alternatif bir internet bağlantısı sağlamanız veya WiFi sürücüsünün indirilebilir bir kopyasını elde etmeniz önerilir. Böylece WiFi sürücüsünü yeniden yükleyebilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Windows 10 bilgisayarınızdan WiFi yazılımını kaldırabilirsiniz. Ancak, WiFi'yi kullanabilmek için WiFi sürücüsünün doğru şekilde yüklü olduğundan emin olmanız gerekmektedir.