Üye
Modem markası nedir hangi operatör ?24 mbps hızım var yaklasık 8 kişi baglanıyor ping vs olmuyor modemden kaynaklı olabilir
önereceğin modemler var mıdır. ?malesef bunun sebebi diger baglanan kullanıcılar ağa birden yüklenince paket trafiği birden artıyor ağ üzerinden o yzüden senin paket alışverişin yavaşlamasına sebeb oluyor farklı modemler bunu yazılım ile çözmüş eger modem markanı paylaşırsan yardımcı oalbilirim arayüz ayarlarından
Türk Telekom TP-LINKmalesef bunun sebebi diger baglanan kullanıcılar ağa birden yüklenince paket trafiği birden artıyor ağ üzerinden o yzüden senin paket alışverişin yavaşlamasına sebeb oluyor farklı modemler bunu yazılım ile çözmüş eger modem markanı paylaşırsan yardımcı oalbilirim arayüz ayarlarından
üzgünüm bu modem eski bir sürüm benim kastttigim durum yeni modemlerde arkadaşımTürk Telekom TP-LINK
Türk Telekom getirdi bu modemi ben kendim dışardan alsam kullanabilirmiyimüzgünüm bu modem eski bir sürüm benim kastttigim durum yeni modemlerde arkadaşım
AC1600 Kablosuz Gigabit VDSL/ADSL Modemönereceğin modemler var mıdır. ?
bu konuda türktelekomla sorun yaşayabilirsiniz ayrıca mantıksız olur çünkü fatura içinde 6-10 arası modem kullanım ücreti ödüyorsunuzTürk Telekom getirdi bu modemi ben kendim dışardan alsam kullanabilirmiyim
Post automatically merged:
Türk Telekom getirdi bu modemi ben kendim dışardan alsam kullanabilirmiyim
O biraz zor reisArayüzden ailenin bağlı olduğu cihazları atböylelikle kablolu olarak tek sen bağlı kalırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?