Wifim dinamik ip mi yoksa statik ip mi öğrenip değiştirmek istiyorum yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Yeni bir bilgisayar topladım valorantda hwid banım vardı 2 aydır girmiyorum dedim yeni pc almışken biraz oynuyayim ancak valorant ip ban atmış olma olasığı olduğu için girmek istemedim sanırım modemimizi statikden dinamiğe çevirince sıkıntı kalmıyomuş bu konuda yardım edebilirmisiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
volarant hwid ban varsa bunu anakart seri numarasına atıyorlar diye biliyorum ama sen yeni pc toplamışın bu yüzden sen o parçalardan kurtuldun banın kalktı ama ban yediğin hesaba girme sakın. ipye gelince onada ban atıyor mu bilmiyorum ve sanmıyorum ama modeminizin stattik olduğunu modeme reset atınca yine aynı ipdeyseniz statiktesinizdir bunu iptal edin statik hiçbir halta yaramaz bazı bilgisizler statik ipnin pingi düşürdüğünü iddaa ederler bu tamamen olasıdır. size atanan ip ne kadar az bir sunucuda olursa az ping alabilirsiniz fakat kalabalık bir sunucudaysanız statik ip başınıza bela olur o yüzden kullanmayın.

Üye
5 HİZMET YILI
nasıl iptal edicem bi yardımcı olabilirmisiniz

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
nasıl iptal edicem bi yardımcı olabilirmisiniz
Eğer ISS'e başvuru yapmadıysan zaten statik ip'n yoktur. Yani normal bir ev kullanıcısında statik ip olmaz. Eğer ip ban olduğuna eminsen modemi kapatıp açman yeterli modeminin aldığı ip değişir. ayrıyetten donanım banları için system changer adıında bir program vardı eskiden kullanırdım onu bulabilirsen bir yerden işine yarayabilir. anakart, hdd, ekran kartı vb. her şeyi mac adresine kadar değiştiriyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
modem de doğrudan static ip olmaz bunu sen başvurarak alabilirsin aylık ücreti var.

Üye
5 HİZMET YILI
peki hocam modemi resetlersem hangi ip değişirse ben dinamik ip olduğunu anlayabiliyorum?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
oyuna girmeden önce modemine reset at kapa aç yani sonra oyuna gir sıkıntısız oynarsın valorant pc banı atıyor modem banı değil

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
peki hocam modemi resetlersem hangi ip değişirse ben dinamik ip olduğunu anlayabiliyorum?
En basitinden google'a ip nedir yaz en üstte çıkan siteye gir senin ip'ni gösterir. o ip yi bir yere not et modemi kapat yeniden aç sonra tekrar gir o sayfaya ip değişmişmi bak. eğer değişmişse statik ip yoktur. yani hattın dinamik ipdir. ip adresini ordan öğrenebilirsin.

Ölsemde davamız kalmaz yarım
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hwid ban anakart ekran kartı işlemci gibi bilgisayar donanımlarına atılıyor hangisine atıldığını nasıl belirleriz pek bilgim yok fakat valorant a destek açıp belirli bir süre içerisinde banı kaldırıyorlar diye biliyorum..

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Hwid ban anakarta atılır genelde, fakat diğer donanımlara atıldığı da görülür. onu belirlemekte imkansız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...