nasıl iptal edicem bi yardımcı olabilirmisinizvolarant hwid ban varsa bunu anakart seri numarasına atıyorlar diye biliyorum ama sen yeni pc toplamışın bu yüzden sen o parçalardan kurtuldun banın kalktı ama ban yediğin hesaba girme sakın. ipye gelince onada ban atıyor mu bilmiyorum ve sanmıyorum ama modeminizin stattik olduğunu modeme reset atınca yine aynı ipdeyseniz statiktesinizdir bunu iptal edin statik hiçbir halta yaramaz bazı bilgisizler statik ipnin pingi düşürdüğünü iddaa ederler bu tamamen olasıdır. size atanan ip ne kadar az bir sunucuda olursa az ping alabilirsiniz fakat kalabalık bir sunucudaysanız statik ip başınıza bela olur o yüzden kullanmayın.
Eğer ISS'e başvuru yapmadıysan zaten statik ip'n yoktur. Yani normal bir ev kullanıcısında statik ip olmaz. Eğer ip ban olduğuna eminsen modemi kapatıp açman yeterli modeminin aldığı ip değişir. ayrıyetten donanım banları için system changer adıında bir program vardı eskiden kullanırdım onu bulabilirsen bir yerden işine yarayabilir. anakart, hdd, ekran kartı vb. her şeyi mac adresine kadar değiştiriyordu.nasıl iptal edicem bi yardımcı olabilirmisiniz
peki hocam modemi resetlersem hangi ip değişirse ben dinamik ip olduğunu anlayabiliyorum?Eğer ISS'e başvuru yapmadıysan zaten statik ip'n yoktur. Yani normal bir ev kullanıcısında statik ip olmaz. Eğer ip ban olduğuna eminsen modemi kapatıp açman yeterli modeminin aldığı ip değişir. ayrıyetten donanım banları için system changer adıında bir program vardı eskiden kullanırdım onu bulabilirsen bir yerden işine yarayabilir. anakart, hdd, ekran kartı vb. her şeyi mac adresine kadar değiştiriyordu.
En basitinden google'a ip nedir yaz en üstte çıkan siteye gir senin ip'ni gösterir. o ip yi bir yere not et modemi kapat yeniden aç sonra tekrar gir o sayfaya ip değişmişmi bak. eğer değişmişse statik ip yoktur. yani hattın dinamik ipdir. ip adresini ordan öğrenebilirsin.peki hocam modemi resetlersem hangi ip değişirse ben dinamik ip olduğunu anlayabiliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?