peki sebebi nedir ve gpu kulllanmının 50 60 lara dusmesının sebebi nedir bilgin var mı kankawindows10 yüklemen tabiki de fps droplarını yeme sebebin
aynen kanka işkemcim zayıf ama w8 ıle 10 arasında cok fark yok dıye bılıyorum ve anlamadıgım nokta nıye bu durum gpu kullanımını etkılıyor oyundayken ıslemcı kullanımı %70 ustune cıkmıyor hıc 60 larda felan w8 kullandıgımda da hemen hemen aynıydıW10 CPU zayıf olduğu için kesinlikle CPU
8 gb ram ile çokta alakası yok bende 8gb ram var ama windows 10 nun son sürümde performans düşüklüğü oluyordu, aslında mesele ssd olup olmaması ancak windows 10 1511 sürümünde hiçbir sorun yok.Merhaba ramin 8 gb den düşükse performansını düşürür.
windows 10 1511 kur, pişman olmazsın. bende son sürüm windows 10 da çok drop yiyordum kasmalarda vardı ancak internette birkaç kişinin tavsiyesine bakarak windows 10 1511 sürümüne geçtim ve gerçekten çok akıcı bir sürüm. ayrıca kurulumu yaptıktan ve sürücülerini güncelledikten sonra windows updateyi tamamen devre dışı bırak.
Post automatically merged:
8 gb ram ile çokta alakası yok bende 8gb ram var ama windows 10 nun son sürümde performans düşüklüğü oluyordu, aslında mesele ssd olup olmaması ancak windows 10 1511 sürümünde hiçbir sorun yok.
[/QUOTE
tamamdir deniyimwindows 10 1511 kur, pişman olmazsın. bende son sürüm windows 10 da çok drop yiyordum kasmalarda vardı ancak internette birkaç kişinin tavsiyesine bakarak windows 10 1511 sürümüne geçtim ve gerçekten çok akıcı bir sürüm. ayrıca kurulumu yaptıktan ve sürücülerini güncelledikten sonra windows updateyi tamamen devre dışı bırak.
8 gb ram ile çokta alakası yok bende 8gb ram var ama windows 10 nun son sürümde performans düşüklüğü oluyordu, aslında mesele ssd olup olmaması ancak windows 10 1511 sürümünde hiçbir sorun yok.
bu arada bahsettiğim versiyonun orjinal el değmemiş sürümünü bulmak pekte kolay değil onun için sana direk orjinal isoyu kurabilceğin linki atıyorumBenim tek sorun islemci dusuk 8gb ram var ssd de var
tamamdir deniyim
Cok tesekkur ederim, windows 8 den 10 yukseltirken kolay olmustu bu islemi formatbu arada bahsettiğim versiyonun orjinal el değmemiş sürümünü bulmak pekte kolay değil onun için sana direk orjinal isoyu kurabilceğin linki atıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu linke gir, sağ üsteki download zip kısmına bas.
indirdiğin zip dosyasını klasöre çıkart.
klasöre gir MediaCreationTool adlı bir dosya olacak ona çift tıkla.
açtıktan sonra bir komut istemi açılcak orda biraz bekle çünkü windowsun windows 10 kurma aracını indiriyor.
indirdikten sonra ekrana 1507,1511,1607 gibi windowsun sürümleri çıkacak buradan 1511 i seç. zaten bundan sonrası normal windowsu usbye yazdırma işlemidir. bu yöntemle orjinal windows 1511 sürümünü kurmuş olucaksın çünkü bizzat windowsun sunucularından indiriyor. bende buradan indirdim
kanka ben pubg lite hile ıcın w10 yukledım ama sadece 1903-1909 versıyonlarında calısır dıyor hıle acıklamasında 1511 acıyor mu hıc denemsılıgın var mı ayrıca bılgı ıcın cok sagolbu arada bahsettiğim versiyonun orjinal el değmemiş sürümünü bulmak pekte kolay değil onun için sana direk orjinal isoyu kurabilceğin linki atıyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu linke gir, sağ üsteki download zip kısmına bas.
indirdiğin zip dosyasını klasöre çıkart.
klasöre gir MediaCreationTool adlı bir dosya olacak ona çift tıkla.
açtıktan sonra bir komut istemi açılcak orda biraz bekle çünkü windowsun windows 10 kurma aracını indiriyor.
indirdikten sonra ekrana 1507,1511,1607 gibi windowsun sürümleri çıkacak buradan 1511 i seç. zaten bundan sonrası normal windowsu usbye yazdırma işlemidir. bu yöntemle orjinal windows 1511 sürümünü kurmuş olucaksın çünkü bizzat windowsun sunucularından indiriyor. bende buradan indirdim
pubg lite oynamıyorum onun için denemedim ancak çalışacağını sanmıyorum çünkü 1903-1909 yazmışlarsa demek ki sadece o sürümlerde çalışır. zaten artık hile kullanmıyorum çünkü hile hem bir adaletsizliktir hem kendini kandırmaktır hem de oynadığın oyununun zevkini azaltır oyundan çabuk soğumana sebep olurCok tesekkur ederim, windows 8 den 10 yukseltirken kolay olmustu bu islemi format
kanka ben pubg lite hile ıcın w10 yukledım ama sadece 1903-1909 versıyonlarında calısır dıyor hıle acıklamasında 1511 acıyor mu hıc denemsılıgın var mı ayrıca bılgı ıcın cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?