bilgisayarı sıfırlamadan yapabilme imkanım var mı. rufus yöntemini biliyorum fakat sıfırlanıyor diye biliyorum.Dostum win 10 1909 versionu nu interneten iso olarak indir bir flash bellek edin iso dosyasını rufus programı ile bunun içine yazdır biosa gir pc yi flash bellekten başlat format yerinde ister pc ye format at istersen pc ye yükseltme yap karar senin
format atarak zaten hallederim elli tane oyun var dosya var onları tekrardan indiremem. formatsız yöntem lazımformat atarak olabilir
Post automatically merged:
yada internetten indir
Format yerinde pc yi yükseltme kısmında mevcut oluyor ama format atmak daha mantıklı temiz kurulum her zaman icin iyidirbilgisayarı sıfırlamadan yapabilme imkanım var mı. rufus yöntemini biliyorum fakat sıfırlanıyor diye biliyorum.
anladım teşekkürlerFormat yerinde pc yi yükseltme kısmında mevcut oluyor ama format atmak daha mantıklı temiz kurulum her zaman icin iyidir
Teşk. yazma dostum tesk. Yazmak yasakanladım teşekkürler
Öyle bir şey yapabiliyorsa yapsın tabiemre bozkurt yotubede onunla ıletişime gec derim onlar oyunun ıcınde herseye bılgılerı var..
format atmadan yapmak için kurtarma sekmesini kullanabilrisin 30 gün geçmediyse tabiya agalar yeni pc topladım. bi forza horizon 4 oynayam dedim 4 gündür deli etti beni. oyunu açıyorum ss teki gibi fotosu geliyor sonra tekrar kapanıyor. forumları gezdim youtube dan falan araştırdım 2004 güncellemesi baya sıkıntılı gelmiş bir çok sorunu varmış güncelleştirenlerin çoğuda forza yı açamamış. uzun lafın kısası 2004 ten 1909 ya da 1904 e dönmem lazım. yardımcı olabilecek var mı?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?