arkadaşlar, Başlangıçtan kaldırdığım halde CMD Olarak (Aspnet_Compiler) Açılıyor.
Virüs değil, Tarıyorum sorun yok diyor. Önerileriniz nedir acaba? Yardımcı olabilirmisiniz?
NOT: CMD Olarak SADECE WİNDOWS 10 BAŞLAYINCA ORTAYA ÇIKIYOR.
Aynı problem bende de vardı saçma sapan bilmediğim sitelerden programlar indirdikten sonra oluşmuştu. Çözüm olarak bir bilgim yok her virüs taramada görünmeye bilir üstünden uzun zaman geçti format atmıştım c diskime. Sonra karşılaşmadım.
Görev yöneticisinde "Başlangıç" bölümüne gel ve bilmediğin şeyleri devre dışı bırak. Eğer olmazsa ise;
Komut İstemcisi açıkken görev yöneticisinden sağ tıkla ve "Ayrıntılara git" de ve gelen yerde uygulama otomatik olarak işaretli olacaktır. Oradan ise sağ tıklayıp "Hizmetlere git" diyeceksin. Hizmetlere geldiği zaman sağ tıklayıp "Hizmetleri aç" diyeceksin. Oradan da sağ tıklayıp "Özellikler" dedikten sonra "Başlangıç Türü" yazan seçeneği "Devre Dışı" diyeceksin. Yüksek ihtimal bu işe yarayacaktır.
Görev yöneticisinde "Başlangıç" bölümüne gel ve bilmediğin şeyleri devre dışı bırak. Eğer olmazsa ise;
Komut İstemcisi açıkken görev yöneticisinden sağ tıkla ve "Ayrıntılara git" de ve gelen yerde uygulama otomatik olarak işaretli olacaktır. Oradan ise sağ tıklayıp "Hizmetlere git" diyeceksin. Hizmetlere geldiği zaman sağ tıklayıp "Hizmetleri aç" diyeceksin. Oradan da sağ tıklayıp "Özellikler" dedikten sonra "Başlangıç Türü" yazan seçeneği "Devre Dışı" diyeceksin. Yüksek ihtimal bu işe yarayacaktır.
Hocam işe yaramadı, Çünki belli bir süreden sonra kapanıyor hata hep açık kalmıyor.
Bu arada bu hatayı oluşturan dosyayı buldum Microsoft.NET İçerisinde Onu silersem en fazla ne olur?
Dosyanın adı: Aspnet_Compiler.exe
Hocam sağolun, Sorunum devam ediyor.
Şuan dediklerinizi yapıyorum.
Post automatically merged:
Hocam işe yaramadı, Çünki belli bir süreden sonra kapanıyor hata hep açık kalmıyor.
Bu arada bu hatayı oluşturan dosyayı buldum Microsoft.NET İçerisinde Onu silersem en fazla ne olur?
Dosyanın adı: Aspnet_Compiler.exe
Onu sildiğin zaman sorun çıkmayacaktır. Kaldırıp tekrardan kurulum yapabilirsin. Kurulu kalmasını öneririm. Bazı uygulamaların çalışması için gerekli bir eklentidir.