bilgisayarın markası nedir normalde önce pc kapat somra ac siyah ekran gelince esc yada delete yada f2 bazen değişebilir bunlardan birine bas sonra karşına ana menü gelkecektir ordan biosa girip formartlaBilgidayari formatlamak istedim ve yontemim şu oldu ctrl+alt+deleteye basip gorev yoneticisine girdiginiz yeri actim yani ordan kapatma tusuna basip shift+restart yaptim menu geldi sorun gider dedim sonra bilgisayari sifirla tamamen sifirla dedim sonra ekran gitti kabloyu kontrol edin dedi kabloda sorun yok 1 saat 2 saat bekledikten sonra bir degisiklik olmayinca restart attim gene kabloya bak diyor restartlayip biosa girmeye calisiyorum gene kabloyu kontrol et diyor acil yardim lazim
Kendin Bütün Ekran Uygulamalırını Sildiğin İçin Kendi Başına Yapamazsın En İyisi Bir Bilgisiyarcıdan yardım isteBilgidayari formatlamak istedim ve yontemim şu oldu ctrl+alt+deleteye basip gorev yoneticisine girdiginiz yeri actim yani ordan kapatma tusuna basip shift+restart yaptim menu geldi sorun gider dedim sonra bilgisayari sifirla tamamen sifirla dedim sonra ekran gitti kabloyu kontrol edin dedi kabloda sorun yok 1 saat 2 saat bekledikten sonra bir degisiklik olmayinca restart attim gene kabloya bak diyor restartlayip biosa girmeye calisiyorum gene kabloyu kontrol et diyor acil yardim lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?