do not work same problemJUst stop your auto update
Yeniden başlatmada yeniden açılıyor her açılışta tekrar yapmak istemiyorum, Bir çözüm programda denedim ama yararlı bir çözüm ortaya çıkmadıhizmetler kısmından windows updateyi devre dışı bırakabilirsin.
En işe yarar sürümü soyler misin banavalla ne gelirse çatır çutur yüklüyor ben sadece virüs koruma güncelleme şeylerini iptal ediyorum malum windows defender pekte bi işe yaradığı yok güncelleme iyidir şuan mevcut sürüm 1909 kullanıyorum gayet stablize herhangi bir sorun yaşamadım
Özelden Atacağım kayıt defteri dosyasını aç onayla Sorun DüzelecektirYeniden başlatmada yeniden açılıyor her açılışta tekrar yapmak istemiyorum, Bir çözüm programda denedim ama yararlı bir çözüm ortaya çıkmadı
At bekliyorum karrrdeşim inş cözülürÖzelden Atacağım kayıt defteri dosyasını aç onayla Sorun Düzelecektir
1903 ü çok beğenildi performans olarak ama 1909 da aynı benceEn işe yarar sürümü soyler misin bana
At bekliyorum karrrdeşim inş cözülür
Yok kardesim belirttim konuda cozulmuyor denedim bir cok seyiwindows updateyi devre dışı bırakırsan sorunun çözülecektir
Yav nasıl kapatıcam gözünü sevim bari yapılışını soyleseniz daha fazla yardımcı olursunuzGüncellemeri kapat kardeşim o zaman
Kopyala yapıştır yapmışsın ama yine de sağol(Alıntıdır.)
Windows 10 update açmak veya kapatmak işlemini şu şekilde yapabilirsiniz:
- Öncelikle Windows+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açalım.
- Services.msc yazalım Hizmetler penceresi açıldığını göreceksiniz.
- “Windows Update” servisini bulup çift tıklayalım.
- Başlangıç türüne “Devre Dışı” Yapalım.
- Kurtarma menüsünden “Birinci hata,İkinci hata,Sonraki hatalar” ayarlarına eylet yürütme yapalım.
- Tamam diyerek windows update olayından geçici yada belirli zaman aralığı doğrultusunda kurtulabiliriz
Bu şekilde windows update servisinden kurtulabiliriz.Ama burda şöyle bir riskimiz var bu servis bilgisayarımıza yüklediğimiz başka bir program tarafından yada başka nedenlerle bir şekilde yeniden başlayarak update servisine bağlanabilir. Şimdi anlatacağım windows update servisini tamamen bilgisayarımızda yok etme metodu.
- Windows+R tuş kombinasyonuyla Çalıştır penceresini açalım.
- Services.msc yazalım Hizmetler penceresi açıldığını göreceksiniz
- “Windows Update” servisini bulup çift tıklayalım.
- Hizmet adı “wuauserv” not defterine not edelim.
- Bu hizmeti tamamen bilgisayarımızdan siliyoruz.
Komut İstemi’ni açarak Kullanacağınız komut sc delete hizmet_adı şeklinde olacak. Komut istemini mutlaka yönetici olarak çalıştırın.
sc delete wuauserv
Yazarak enter diyerek hizmeti tamamen siliyoruz.Ve bilgisayarımızda windows update servisini tamamen kaldırıyoruz.
NOT: Hizmeti tekrardan yükleyip aktif etmek isteyenler için aşağıdaki kod parçasını komut satırına yönetici olarak yazmanız gerekmektedir.Kod üzerinde dikkat etmeniz gereken tek şey pc adı yerine kendi pc adınızı yazmak olacaktır.
” sc \\pcadi create NewService binpath= c:\windows\system32\wuauserv.exe “
Sonrasında servisi tekrardan başlatabilir update sunucusuna bağlanabilirsiniz.
Açtım fakat bu sefer win 10 daki sağ pencere gelmiyor nasıl gelecek o geriAttım kardeşim Geri Dönüşüm Yaparsın Olmazssa Başka bişey öneririm
Bilgisayarını Yeniden Başlatmayı Denedinmi ?Açtım fakat bu sefer win 10 daki sağ pencere gelmiyor nasıl gelecek o geri
Deniyim bi 5 dk bekleBilgisayarını Yeniden Başlatmayı Denedinmi ?
Kopyala yapıştır yapmışsın ama yine de sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?