1-2 gün önce bende win 10 a geçmiştim aynı şekilde araştırdım baya çok basit bir nedenden dolayı ses alamıyormuşum belki işine yarar.Formattan sonra ses yok olarak işaretliydi kırmızı yuvarak içindeki yer.Dostlarım Selamlar Herkezin Bayramı mübarek olsun öncelikle.
Bu gün bilgisayarımı windows 10 yaptım driverlarım tam + olarak realtek hd audio da indirdim ama hiçbiri olmuyor ses gelmiyor
ses sorunlarını gider diyorum ancak herhangi bir sorun bulmuyor bunu nasıl yapabilirim?
Driver Booster diyenleri raporluyorum driver booster indirmicem çünkü bilgisayarın içinden geçiyor
ses sorunlarını gider diyenleride raporlicağım 5 kere yaptım en az sorun bulmadı
aynen zorun yükeldiğin windows sürümünde olabilir update geldiyse bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyor insanaygıt yöneticisinden yapabilirsin sil yükle
kanka b ende zaten Windows varsayılan da ama yine olmuyor ya1-2 gün önce bende win 10 a geçmiştim aynı şekilde araştırdım baya çok basit bir nedenden dolayı ses alamıyormuşum belki işine yarar.Formattan sonra ses yok olarak işaretliydi kırmızı yuvarak içindeki yer.
Ekli dosyayı görüntüle 43915
deniyeceğim umarım olur dostum yaBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdostum bunu deneyebilirsin anakartına göre sana nasıl sürücü yükleceğini belirliyor
bunu pcne kur pcni tarasın
Hepsi tikli gözüküyor dostum bir iki şeyde update var o da ekran kartı falanBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdostum bunu deneyebilirsin anakartına göre sana nasıl sürücü yükleceğini belirliyor
bunu pcne kur pcni tarasın
bu programı indir sana anakartın ile uymlu sürücüyü önerirdeniyeceğim umarım olur dostum ya
Arkadaşım yazdığım şeyi okusan bi sana zahmet öyle yorum yapsan çok güzel olurdu sorunları gider kısmından hiçbir sorunla karşılaşılmadı diyorbende de bu sorun vardı
bu videodakileri yaptıktan sonra düzeldi umarım sende de düzelir burdaki basit çözümü ama bende işe yaradı
Yaptım kardeşim herşeyi yaptım
deniyorum şu an umarım olurbilgisayarının Yazılım sitesine girip Ordan destek alabilirsin yada Drivers cloud ile Tümünü güncelleyebilirsin.
Kanka bu programı anlamadımki bi tane siteye yönlendiriyor sitede bilgisayarımın özelliklerini falan söylüyor bunu bende biliyorum zatenbilgisayarının Yazılım sitesine girip Ordan destek alabilirsin yada Drivers cloud ile Tümünü güncelleyebilirsin.
Senin için araştırmaya devam edeceğim kardeşim,sorunun çözülürse bildirirsen sevinirimkanka b ende zaten Windows varsayılan da ama yine olmuyor ya
Aga yok çözemedim ya Win 8 Yaptım bundada olmuyor bütün yöntemleri denedimSenin için araştırmaya devam edeceğim kardeşim,sorunun çözülürse bildirirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?