evetBilgisayarın marka bir bilgisayar mı? kurtarma dediğin sana bilgisayarının içinde gelen işletim sistemi
bende var 16 gb usb nasıl kullanacağım?Bu hatayı bende almıştım ama usb aldım öyle sıfırladım sanırsam seve seve usb yada dvd bulman lazım ben yapamamıştım.
evet
Post automatically merged:
bende var 16 gb usb nasıl kullanacağım?
Microsoftun sitesinden istediğin işletim sistemini indir zaten sana usb ye mi yükleyeceksin falan diye soruyorevet
bende var 16 gb usb nasıl kullanacağım?
pek bilgim yokhttps://memoryhackers.org/konular/f...zirlama-windows-8-windows-7-windows-10.74551/
Konuma giderek usb ye iso hazırla format atmayı biliyorsun sanırsam
pek bilgim yok)
pek bilgim yok)
MediaCreationTool1903 diye bişey indirdim omu?Microsoftun sitesinden istediğin işletim sistemini indir zaten sana usb ye mi yükleyeceksin falan diye soruyor
MediaCreationTool1903 diye bişey indirdim omu?
windows kaç yükleyeceksin bilmiyorum ama 10 ve 8 aynıdır.pek bilgim yok)
win 10 home x64 bitusb ye iso hazırla interneten usb ile nasıl format atılır windows 10 yazarsan zibilyon tane video çıkıyor telden açarsın videoyu atarsın.
windows 10 un hangi sürümünü ve kaç bit istiyorsun iso dosya linki atayım sana
Evet orada sana soruyor usb ye mi indereceksin diye usb yi seçmeni istiyor ve sonra içine atıyor dosyalarıMediaCreationTool1903 diye bişey indirdim omu?
peki beyler çok teşekkür ederim adamsınız
bu arada 32 bitmi daha iyi yoksa 64 mü?Aracı şimdi indirine bas
Rica ederiz. sorun olursa yazarsın.
Her bilgisayarda yok yanlış bilgi vermeyelim. Genelde markalı bilgisayarlarda oluyor.Kurtarma bilgisayar açıkken yapamazsın bu her bilgisayar da var
64 indirmeni tavsiye ederim artık 32 bit neredeyse desteklenmiyorbu arada 32 bitmi daha iyi yoksa 64 mü?
peki çok teşekkür ederim yani aralarında preformans farkı yok demiHer bilgisayarda yok yanlış bilgi vermeyelim. Genelde markalı bilgisayarlarda oluyor.
64 indirmeni tavsiye ederim artık 32 bit neredeyse desteklenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?