Aracı şimdi indir düğmesini seçin ve Çalıştır düğmesini seçin. Bu aracı çalıştırmak için bir yönetici olmanız gerekir.
Lisans koşullarını kabul ediyorsanız Kabul Et düğmesini seçin.
Ne yapmayı istiyorsunuz? sayfasında, Başka bir bilgisayar için yükleme medyası oluştur düğmesini seçin ve ardından, İleri düğmesini seçin.
Windows 10 için dil, sürüm ve mimari (64 bit veya 32 bit) seçin. Bu tablo hangi Windows 10 sürümünü seçeceğinize karar vermenize yardımcı olur:
Hangi medyayı kullanmayı istediğinizi seçin:
USB flash sürücü. En az 8GB alana sahip boş bir USB flash sürücü takın. Flash sürücüdeki tüm içerikler silinir.
ISO dosyası. Bir DVD oluşturmak için kullanabileceğiniz bir ISO dosyasını bilgisayarınıza kaydedin. Dosya indirildikten sonra, dosyanın kaydedildiği konuma gidebilir veya DVD yazıcıyı aç öğesini seçebilir ve dosyayı bir DVD'ye yazmaya ilişkin yönergeleri izleyebilirsiniz. Bir ISO dosyası kullanma ile ilgili daha fazla bilgi için, aşağıda
Yükleme medyası oluşturulduktan sonra, medyayı kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin.
Windows 10'u yükleme adımlarını tamamladıktan sonra, lütfen gereken cihaz sürücülerinin tamamının yüklendiğinden emin olun. Güncelleştirmeleri hemen denetlemek için Başlat düğmesini seçin ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update adımlarını izleyip Güncelleştirmeleri denetle seçeneğini belirleyin. Üreticinizin destek sitesini ziyaret ederek gerekli olabilecek başka bir sürücü olup olmadığını denetlemeniz yararlı olabilir.
arkadaslar wındovs 10 o sekılde sıfırlanmaz sıztemı gerı almak falan degıl ben anlatayım
DENETİM MASASI + SİSTEM VE GÜVENLİK + GÜVENLİK VE BAKİM + KURTAR YAZAN YERE TIKLIYORSUNUZ ORADA EN ALTTA SOYLE BIR YAZI VAR
bilgisayarınızla ılgılı sorunlarınız varsa Ayarlara gıdın ve sıfırlamayı deneyın yazan yere tıklıyorsunuz ve sıfırlama ıslemlerı baslıyor
yapamayanlar ıcın bana ulasabılırsınız gsm 05524040482