Knkam şuan isoyu indiriyorum kuracagım güzel performans verirse senide bilgilendiririm merak etmeValla çalışırsa söyler misin kral çok işime yarar
yok kanka yeni bu yeni sürüm betadaydı açılmış sanırım betadangenelde eski sistemler icin yapılmıs bir modlama ddr2 sistem felan ıcın
moruq benim sistemde 2gb ddr2 ram vargenelde eski sistemler icin yapılmıs bir modlama ddr2 sistem felan ıcın
baya eski kanka seninmoruq benim sistemde 2gb ddr2 ram var
Benim sistem ddr3 böyle modlanmış win 10 kuruyorum genelde daha iyi fps alabilmek içingenelde eski sistemler icin yapılmıs bir modlama ddr2 sistem felan ıcın
8yıl(cık) ama 3-4 aya yeni sistem alıcambaya eski kanka senin
aynen bendede ddr3 var ddr2 için win7 win 8.2 fln iyi olurBenim sistem ddr3 böyle modlanmış win 10 kuruyorum genelde daha iyi fps alabilmek için
kral bide bazı modlanmış sürümlerde uygulama kurarken falan hata veriyor. onunda testini yaparsan çok ii olur <3Benim sistem ddr3 böyle modlanmış win 10 kuruyorum genelde daha iyi fps alabilmek için
Hangi uygulamalar dostum mesela yaz onları banakral bide bazı modlanmış sürümlerde uygulama kurarken falan hata veriyor. onunda testini yaparsan çok ii olur <3
ulreal engine (30gb yapmak zorunda değilsin), photoshop, premiere pro gibi yazılımlar. discord falan dene işte gündelik kullanılan programlarıHangi uygulamalar dostum mesela yaz onları bana
Ben kullanıyorum iki aydır ve gerçekten düşük sistemli bilgisayarlar için çok faydalı bir mod. Arkaplanı rahatlatıyor ve kullanmadığınız bütün uygulamalar kapatılmış. Tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar bir yerde gördüm sizinle paylaşmak istedim win 10 modlanmış sürüm isoyu şuan indiriyorum 1-2 saate bilgisayarı formatlıyacagım ve bunu kuracağım baya bir performans artışı olucagını söylüyolar deneyip görücez bakalım site linki aşagıya bırakıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?