Seçkin Üye
Merhaba, bir dost olarak sizlere ücretsiz windows 10 indir me ve windows 10 iso ücretsiz usb kurulum için usb veya Dvd nasıl oluşturulur ondan bahsedeceğim. Tabi Usb diske de kurulum dosyalarını atarak kurulum yapabilirsiniz. Programı indireceğimiz linkdaha önce windows 10 kullanıyordum windows 7 ye düşürdüm tekrardan nasıl windows 10 yapabilirim
kendi sitesinde sıfırdan win10 yazıyor onu indirsem çerez dosya kalır mıSistemi geri çekmek sonrasında tekrar yükseltmek mümkün fakat her seferinde önceki işletim sistemlerinin çerez dosyaları kalacağı için sağlıklı değil mümkünse direk w10 olarak format atın
hayır win 10 loader 3,0 kullan sonrasındaformat çok uğraştırmıyor mu ya
Post automatically merged:
kendi sitesinde sıfırdan win10 yazıyor onu indirsem çerez dosya kalır mı
bilgisayarım laptop casper windows 10 ilk çıktığında lisansı etkinleştirin indirin uyarısı alıyordum yükledim daha önce sonra bilgisayarımda arıza çıktı bilgisayarcıya götürdüğümde win 7 olarak geri geldi ben de bir şey demedim zaten win 7 istiyordum fakat şuan win 7 ye güncelleme gelmiyor ben de tekrardan win 10 yapmak istiyorum yardım edersen sevinirimKonuyu biraz detaylandıralım bilgisayarınız laptop yada masaüstü mü ayrıca marka nedir Bilgisayar orjinalinden recovery'li yani lisanslı sürüme sahipse belki kendi sıfırlamasını barındırıyordur dışarıdan müdahale etmenize gerek kalmaz
Anladığım kadarıyla orjinalinden lisanslı bir sürüm değil hele bir bilgisayarcının eline düştüyse lisansı çoktan silinmiştir, elinde 8 gb bir usb bellek varsa internettten W10 msdn sürümlerinden indir msdn demek kurcalanmamış orjinal Microsoft sürümü demek usb içine recovery oluşturup formatı başlatabilirsin. Kolay gelsinbilgisayarım laptop casper windows 10 ilk çıktığında lisansı etkinleştirin indirin uyarısı alıyordum yükledim daha önce sonra bilgisayarımda arıza çıktı bilgisayarcıya götürdüğümde win 7 olarak geri geldi ben de bir şey demedim zaten win 7 istiyordum fakat şuan win 7 ye güncelleme gelmiyor ben de tekrardan win 10 yapmak istiyorum yardım edersen sevinirim
pardon lisansı etkinleştirin uyarısı almadım hiç zaten lisanslıydı sadece windows 10 kurun yazısı çıkıp duruyordu bilgisayarı ilk aldığımda zaten 8.1 diAnladığım kadarıyla orjinalinden lisanslı bir sürüm değil hele bir bilgisayarcının eline düştüyse lisansı çoktan silinmiştir, elinde 8 gb bir usb bellek varsa internettten W10 msdn sürümlerinden indir msdn demek kurcalanmamış orjinal Microsoft sürümü demek usb içine recovery oluşturup formatı başlatabilirsin. Kolay gelsin
Şimdi şöyle bilgisayar ilk alındığı gün 8.1 di format attırdınız 7 olarak geldi değil mi. W 8.1'den 7 ye dönüş çok çünkü ilk işletim sistemi zaten 8.1 imiş yani bilgisayarcı orjinal işletim sistemi dosyalarınızı silip 7 kurmuş artık Lisanslı değil bilgisayarınızpardon lisansı etkinleştirin uyarısı almadım hiç zaten lisanslıydı sadece windows 10 kurun yazısı çıkıp duruyordu bilgisayarı ilk aldığımda zaten 8.1 di
şimdi şöyle anlatayim bilgisayar aldığım ilk gün 8.1 di sonra windows 10 çıktı ben de windows 10 yaptım windows 10 home çıktı ilk zaten onu yaptım ve lisanslıydı yani ücretsizdi o zamanlar sonradan 7 ye dönüş yaptımŞimdi şöyle bilgisayar ilk alındığı gün 8.1 di format attırdınız 7 olarak geldi değil mi. W 8.1'den 7 ye dönüş çok çünkü ilk işletim sistemi zaten 8.1 imiş yani bilgisayarcı orjinal işletim sistemi dosyalarınızı silip 7 kurmuş artık Lisanslı değil bilgisayarınız
Anlatmak istediğim olay şu W8.1 veya W10dan W7'ye dönemezsiniz. anca format atılması gerekir format atıldığı takdirde recovery sistemi yani orjinal lisans devre dışı kalır ve geri dönüşü yokturşimdi şöyle anlatayim bilgisayar aldığım ilk gün 8.1 di sonra windows 10 çıktı ben de windows 10 yaptım windows 10 home çıktı ilk zaten onu yaptım ve lisanslıydı yani ücretsizdi o zamanlar sonradan 7 ye dönüş yaptım
yalnız windows 10 un kendi içinde windows 8.1 veya windows 7 ye dön diye bir bölüm vardıAnlatmak istediğim olay şu W8.1 veya W10dan W7'ye dönemezsiniz. anca format atılması gerekir format atıldığı takdirde recovery sistemi yani orjinal lisans devre dışı kalır ve geri dönüşü yoktur
İlk lisansınız 8.1 o yüzden seçenek olması dönebileceğiniz anlamına gelmezyalnız windows 10 un kendi içinde windows 8.1 veya windows 7 ye dön diye bir bölüm vardı
yani format şart diyorsunuzİlk lisansınız 8.1 o yüzden seçenek olması dönebileceğiniz anlamına gelmez
Maalesef şartyani format şart diyorsunuz
ilgin için teşekkür ederimMaalesef şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?