yani aslında çoğu uygulama ile sorunsuz çalışıyor paralı hileler de destek veriyor win 11 e . Yeni bir işletim sistemine hileyi uyarlamak zor mudur bilmiyorum ama .Windows 11desteği geldiğinnde duyurularda forumdaki yetkili arkadaşlar gerekli açıklamayı yaparlar zaten dostum. Acele etmişsiniz Windows 11 hala stabil değil zaten bi çok uygulama ve platform da.
Bildiğim kadarıyla bir hafta gibi bir süğre içerisinde beğenmezseniz geri dönüş sağlanıyordu windows tarafından. Güncelleme kısımlarını kurcalamanızı öneririm.Wİndows 11 e ne zaman destek gelecek ? Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata çözümü: Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmediğini gösterir. böyle bir hata alıyorum . Güncelleme getirmeyi düşünüyor musunuz yakın zamanda ?
Post automatically merged:
aynı zamanda bilgilerimi ve dosyalarımı kaybetmeden windows 10 a dönebilir miyim
dosyalarını kaybetmeden windows 10 a geçiş yapılabiliyor diye biliyorumWİndows 11 e ne zaman destek gelecek ? Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata çözümü: Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmediğini gösterir. böyle bir hata alıyorum . Güncelleme getirmeyi düşünüyor musunuz yakın zamanda ?
aynı zamanda bilgilerimi ve dosyalarımı kaybetmeden windows 10 a dönebilir miyim ?
windows un kendi verdiği downgrade uygulaması var diye biliyorum onunla düşürebilirsin ben öyle yapmıştım 11 den 10 düşürdümbilgilerini ve dosyalarını yedekleyip dönebilirsin
Bence windows 10 kullan çoğu şey şuan windows 11e destek vermiyor zatenWİndows 11 e ne zaman destek gelecek ? Hata meydana geldi ! - Status: 0xC00000BBHata çözümü: Bu hatanın herhangi bir çözümü yoktur. Bu hata sisteminizin loaderimiz tarafından desteklenmediğini gösterir. böyle bir hata alıyorum . Güncelleme getirmeyi düşünüyor musunuz yakın zamanda ?
aynı zamanda bilgilerimi ve dosyalarımı kaybetmeden windows 10 a dönebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?