Çözüldü Win 11 gecıs sonrası valorantta ping sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba bugun wın 11 gectım valorant ınternetımı kullanmıyor ve buda oyunda pıng sıkıntısı yasatıyor cozumu varmı bunun hersey guncel

Reinherz
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Win 11'in arkadaki çalışan bir sürü uygulaması var onları kapattıktan sonra tekrar dene

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Driver booster yükliyebilirsin driverların güncel değildir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kaynak izleyicisini açıp Ağ kısmına gelirsen detaylı olarak hangi yazılımların ne kadar download/upload yaptığını anlık olarak görebilirsin, o sekmeyi inceleyip sorunu çözebileceğini sanıyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum win11 e geçen bütün arkadaşlarım sürekli güncelleme aldıklarını söylüyor büyük bir olasılıkla güncelleme alıyor bilgisayarın arka planda sende farkında olmuyorsun hali ile buda ping sorunlarına sebep veriyor. Wifi den mi bağlanıyorsun yoksa ethernet ten mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben 11 deyim öyle bir sorun yoktu driverlerle alakalı olabilir ayrıca internet kablolu mu kablosuzmu belki yardımcı olabilirim

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yorumlar belirttiği gibi çözülmedi, Her türlü çözülmedi ve herkes ping sorunu yaşadı durumlarda büyük ihtimal Valorant oyunu ilgili kaynaklı olacağı düşünüyorum. Bu sorunu Riot Destek Ekibine bildirmeniz gerekmektedir. Böyle sizi ilgilenecekler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Win 11 insider programında olduğu için tavsiyem win 10 a geri geçin bende önceden win 11 kullanıyordum çoğu program stabil çalışmıyor tek artısı bence emulator olmadan apk çalıştırmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...