Onaylı Üye
Dostlar uzun zamandır win10 kullanıyorum 11 biraz karmaşık geldiği için güncellemedim var mı benim gibi olup da güncelledikten sonra rahat ettim diyen veya artıları neler aydınlatabilecek biri var mı
Çok iyi sayılmasa da fena değil setupım ama hilelerin desteklenmemesi sıkıntı en iyisi bi süre daha beklemekİyi bir setuba sahipsen kullanabilirsin fakat değilsen sıkıntı çıkarır ve win 11 22h2 sürümünde hiçbir hile desteklenmiyor diye biliyorum.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar dediğin konuları bir araştırayımWindows 10 ile bir sorun yaşadıysan yükseltmende bir sakınca yok ama UEFI, Secure Boot ve TPM modülü konularına dikkat etmelisin.
Teşekkür ederim yorumun için benim de fikirlerim bu yönde ama kullanmış olduğum hile programlarının uyumluluğu da önemli benim için hepsini tek tek inceliyorum win11 uyumlular1 Yılı geçmiş ve W11 hala oturmamış diyen var. Evet bu adamlar acemiler ve 1 yılda bir şeyi oturtamayacak kadar tecrübesiz, bütçeleri yok, çalışanları yok. Microsoft gibi bir devden bahsediyoruz. W11'de bir sorun olduğu gibi direkt güncelleme geliyor zaten. Yok aynı, yok bug var, yok şu var bu var diyenlere aldanma. En iyisi, her zaman en güncel olandır.
win 11 indirdim ama biraz sıkıntıları var düzltilmesi gereken yerler var biraz daha 10 da kalabilirsinDostlar uzun zamandır win10 kullanıyorum 11 biraz karmaşık geldiği için güncellemedim var mı benim gibi olup da güncelledikten sonra rahat ettim diyen veya artıları neler aydınlatabilecek biri var mı