Çözüldü Win 11 Güncellemesini Yapmalı Mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostlar uzun zamandır win10 kullanıyorum 11 biraz karmaşık geldiği için güncellemedim var mı benim gibi olup da güncelledikten sonra rahat ettim diyen veya artıları neler aydınlatabilecek biri var mı

Çözüm
Kısaca anlatayım sana eğer bu sitede ki hileleri kullanmayacaksan w11 22H2 sürümüne güncelleyebilirsin çünkü çok güzel iyileştirmeler yaptılar hız konusunda bayağı iyi oldu ama kullanacağım hileleri dersen kal w10 da dostum
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Windows 10 ile bir sorun yaşadıysan yükseltmende bir sakınca yok ama UEFI, Secure Boot ve TPM modülü konularına dikkat etmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Windows 10 ile bir sorun yaşadıysan yükseltmende bir sakınca yok ama UEFI, Secure Boot ve TPM modülü konularına dikkat etmelisin.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar dediğin konuları bir araştırayım
Post automatically merged:

1 Yılı geçmiş ve W11 hala oturmamış diyen var. Evet bu adamlar acemiler ve 1 yılda bir şeyi oturtamayacak kadar tecrübesiz, bütçeleri yok, çalışanları yok. Microsoft gibi bir devden bahsediyoruz. W11'de bir sorun olduğu gibi direkt güncelleme geliyor zaten. Yok aynı, yok bug var, yok şu var bu var diyenlere aldanma. En iyisi, her zaman en güncel olandır.
Teşekkür ederim yorumun için benim de fikirlerim bu yönde ama kullanmış olduğum hile programlarının uyumluluğu da önemli benim için hepsini tek tek inceliyorum win11 uyumlular

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostlar uzun zamandır win10 kullanıyorum 11 biraz karmaşık geldiği için güncellemedim var mı benim gibi olup da güncelledikten sonra rahat ettim diyen veya artıları neler aydınlatabilecek biri var mı
win 11 indirdim ama biraz sıkıntıları var düzltilmesi gereken yerler var biraz daha 10 da kalabilirsin :)

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Windows 11, Windows 10'dan birçok açıdan farklıdır ve birçok kullanıcıya yeni bir deneyim sunabilir. Bazı artıları şunlardır:

1. Yenilenen arayüz: Windows 11, daha modern ve minimalist bir arayüz sunar ve birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştır.

2. Daha iyi çoklu görev desteği: Windows 11, birden fazla uygulama ve pencereyi daha kolay bir şekilde yönetmenizi sağlar.

3. Daha hızlı performans: Windows 11, daha hızlı bir performans sunar ve birçok uygulamayı daha hızlı çalıştırır.

4. Güvenlik ve gizlilik iyileştirmeleri: Windows 11, daha iyi bir güvenlik ve gizlilik deneyimi sunar ve kullanıcıların verilerinin daha iyi korunmasını sağlar.

5. Dahili Microsoft Teams desteği: Windows 11, dahili Microsoft Teams desteği sunar ve kullanıcıların daha kolay bir şekilde toplantılar yapmasını ve iletişim kurmasını sağlar.

Elbette, her güncelleme gibi Windows 11 de bazı dezavantajlar veya uyumsuzluklar da yaşatabilir. Ancak, genel olarak Windows 11'in daha iyi bir deneyim sunabileceğini söyleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...