2 Tem 2023 #1 zzmhlf Z Onaylı Üye Katılım 24 May 2022 Mesajlar 63 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 46 4 HİZMET YILI win 10 22h2 sürümünde ez pubg mobile çalışıyormu? çalıştıramadım. bip sesi geliyor menü gelmiyor.
Çözüm k0vacs 11 Ağu 2023 Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.
2 Tem 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,547 Çözümler 1,052 Tepki puanı 3,384 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Evet çalışıyor ama herkesin bilgisayarı farklı olduğu için sürüm uyuşmayabiliyor siz directx seçer misiniz sorun çözülecektir bu şekilde muhtemelen eğer olmaz ise tekrardan geri dönüş bırakın ona göre ilgilenelim Son düzenleme: 2 Tem 2023 Oyla 0 Olumsuz oyla
Evet çalışıyor ama herkesin bilgisayarı farklı olduğu için sürüm uyuşmayabiliyor siz directx seçer misiniz sorun çözülecektir bu şekilde muhtemelen eğer olmaz ise tekrardan geri dönüş bırakın ona göre ilgilenelim
3 Tem 2023 #3 berkay12345 Seçkin Üye Katılım 15 Mar 2019 Mesajlar 378 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 27 7 HİZMET YILI benim pc de 22h2 ydi valo radar hilesini açamıyodum 22h2 güncellemesini kaldırdım çözüldü sorun Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Ağu 2023 #4 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Gameloop'un 32-bit versiyonunu kullandığınızdan emin olun, " Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun. Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2.2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.