Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
0x80070057 hatası nasıl çözülür , 0x80070057 hata , 0x80070057 çözümü , 0x80070057 sorunu , 0x80070057 hata düzeltme , 0x80070057 Windows 7 , Windows 7 0x80070057 hatası , error 0x80070057,
:resim:
0x80070057.png

Açıklama
merhaba arkadaşlar bugün size win 7'de oluşan 0x80070057 hatası çözümünü göstercem bu 0x80070057 hatayı genellikle windows yedeklerken,sistem geri yüklemede sıklıklada format atarken karşı karşıya geliyoruz nedeni ise büyük ihtimalle virüs olabilir çünkü o yazalımı siliyor vede başka bir sorunda fortmat atığınız yazalım orjinal olmadığından büyük ihtimal evet şimdi çözüm yolu geçelım adım adım yapın eğer ileri dercede pc bilginiz yoksa yapmamanızı öneririm.

YÖNTEMLER VE ADIMLAR
Adım 1

Ondalık simgesi '.' (nokta) ile yapılmışsa hataya yol açabilir. Almanca (Almanya) gibi, İngilizce (ABD) bunun haricinde diğerleri daha çok bu dilde olur
Evet şimdi Ondalık simgesi yapılandırılalım adım adım yapalım
1-Denetim Masası'nı açın, Saat, Dil ve Bölge'ye, ardından Bölge ve Dil'e tıklayın.
2-Biçimler sekmesine ve ardından Ek ayarlar'a tıklayın.
3-Ondalık simgesi alanına . (nokta) yazın ve ardından Tamam'a iki kez tıklayın.
4-Bilgisayarı yeniden başlatın.​
Bazı üçüncü taraf yazılımları PC çalışma zamanı yerel ayarda sorun olabilir ve Denetim Masası'ndaki ayarı geçersiz kılabilir.

Adım 2:
Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni herhangi bir yanlış düzenleme yaptığınız taktirde sistem çökebilir yada başka bir program kullanarak yapmayınız aksi taktdirde windows mavi ekran hatası alırısınız geri dönüşü olmaz kayıt defteri win için çok önemlidir bütün sorumluluk sizdedir,eğer ileri dercede pc bilginiz yoksa yapmamanızı öneririm.
1-Başlat düğmesine tıklayın, Programları ve dosyaları ara kutusuna Regedit.exe yazıp enter tuşuna basın.​
2-Aşağıdaki kayıt defteri alt anahtarını bulup tıklayın:
3-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\System
4-Düzen menüsünde Yeni'nin üzerine gelin ve dword Değeri'ne tıklayın.
5-CopyFileBufferedSynchronousIo yazın ve enter tuşuna basın.
6-CopyFileBufferedSynchronousIo değerine sağ tıklayın ve ardından Değiştir'e tıklayın.
7-Değer verisi kutusuna 1 yazın ve ardından Tamam'a tıklayın.
8-Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.

Adım 3
Temiz yükleme WIndows 7'yi yüklemeye çalıştığınızda 0x80070057 hata alırsınız.
Bu sorunu gidermek için varolan bölümleri silme, yeni bir bölüm oluşturmak ve biçimlendirmeyle devam edin. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:

1-Windows 7 DVD'sini takın ve sonra yükleme işlemini başlatın.
2-Yüklenecek dil, saat ve para birimi biçimini ve klavye veya giriş yöntemi seçeneklerinde tercihlerinizi seçin. İleri ' yi tıklatın.
3-Şimdi Yükle' yi tıklatın.
4-Microsoft Lisans Sözleşmesi ekranında, Lisans koşullarını kabul ediyorum'uve ardından İleri ' yi tıklatın.
5-Özel (Gelişmiş)'itıklatın.
6-Disk 0, bölüm 2seçin ve Sil' i tıklatın.
7-Tamam ' ı tıklatın, propmted.
8-Disk 0, bölüm 2seçin ve Sil' i tıklatın.
9-Tamam ' ı tıklatın, propmted.
10-Yeni'yi tıklatın.
11-Disk boyutunu tanımlamak ve sonra da Uygula' yı tıklatın
12-Tamam ' ı tıklatın, propmted.
13-Disk 0, bölüm 2seçin ve sonra Biçimlendirme' yi tıklatın.
14-Tamam ' ı tıklatın, propmted.
15-biçimlendirmeyi doğru tamamlanmalıdır. Devam etmek için İleri ' yi tıklatın.
16-Şimdi sorunsuz yüklemeyi tamamlayabilirsiniz.

DİP NOT:
Sorun hala devam ediyorsa işi bilen ehli bir kişiye göstermenizi tavsiye ediyorum.
Çözüm yöntemleriyle çözüme ulaşmayı denemeniz durumunda risk tamamen size aittir.
Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
Bunu da hatırlatmadan geçmeyelim istedik.​

İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır.
Griffin Premium
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
yararlı bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...