Win 8.1 parlaklık sorunu wolftü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Windows 8.1 Parlaklık Sorunu wolftü Çözümünü Bilen Varsa Yorumlarmısınız :/

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Wolfteamin ayarlarindan yap ya da i tusu ya da ; bu tuslara basinca parlakligi azaltip yukseltiordu bunun gibi tuslara bas o civardaydi unutum yaparsin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Alkolüdayı' Alıntı:
Wolfteamin ayarlarindan yap ya da i tusu ya da ; bu tuslara basinca parlakligi azaltip yukseltiordu bunun gibi tuslara bas o civardaydi unutum yaparsin

Saolasın Cigerm Bi Deniyeyim Yinede

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ElysioN' Alıntı:
Alkolüdayı' Alıntı:

Dene bakalim

Aga sen bana om atmisinda ben sana atamiom mesajlarini sil sonra soyle atim ya da ne sorcaksan burdan yaz mesajim sana gitmio mesaj kotan dolu

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Alkolüdayı' Alıntı:
ElysioN' Alıntı:

Dene bakalim

Aga sen bana om atmisinda ben sana atamiom mesajlarini sil sonra soyle atim ya da ne sorcaksan burdan yaz mesajim sana gitmio mesaj kotan dolu

Kardesim Avatar Koycam HizliREsimden URL Alıyorum yapıştırıyorum URL Gecersiz Diyo sana zahmet bi resim url si atarmısın dicektim olmuyoda

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
ElysioN' Alıntı:
Alkolüdayı' Alıntı:
Dene bakalim

Kardesim Avatar Koycam HizliREsimden URL Alıyorum yapıştırıyorum URL Gecersiz Diyo sana zahmet bi resim url si atarmısın dicektim olmuyoda

Oyle direk googleden buldugunu kopyalayip yapistir olmaz o boyuta uygun bir resim bulup hizliresim.com buna yukleyip ordaki linki koyacaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...