Onaylı Üye
hizlanmazwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
nvidia 920a bütünleşik ekran kartı
4 gb ram 1333mhz
isey yariyomumodlu oslar kurabilirsin
win 8 değilde win 7 modlu oslar kurup hızlandırabilirsin ytde videoları varwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
4 gb ram 1333mhz
win7 kur daha iyiwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
4 gb ram 1333mhz
Sanmıyorum kanka performans ayarları yapwin 10 kullanıyorum fakat artık günden güne pc iyice yavaşlamaya başladı chrome da herhangi bir sekme açılırken uzun süre beklemek zorunda kalıyorum oyunlardan bahsetmiyorum bile win10 silip win8 kursam performans artışı olur mu?
i3-6100U işlemci
4 gb ram 1333mhz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?