yeni sistem sen ne kadar ws alırsan o kadar gelen lp artıyor kankam acaba bug gibi bişey mi olduİyi forumlar arkadaşlar, yeni LP sistemi geldiğinde başlarda 27 lp almaya başlamıştım. Bu sayı kazandıkça düşmeye başladı. Desem ki MR'ım oturuyor o da değil çünkü KDA kötü değil düşmesi değil artması lazım. Çözemedim yani arkadaşlar. Acaba dış ritonun yeni oyunları mı bunlar dedim. Sizin bir bilginiz var mı?
Ben de de ayni sorun var dereceli mac gecmisime bak kda bakabilirsin Tearsfears0Hocam böyle bir şey olmaması lazım Allah Allah kaç lp ye düştü peki şu an
Genel bi bug sanırım kaybediyorum 27 LP gidiyorBen de de ayni sorun var dereceli mac gecmisime bak kda bakabilirsin Tearsfears0
Bunun bug ile bir alakası yok hocam kazandığınız zaman fazla gelir kaybettiğinizde fazla gider yama notlarında da yazıyor zaten çıkmakta artık kolay düşmekteGenel bi bug sanırım kaybediyorum 27 LP gidiyor
Bunun bug ile bir alakası olabilir hocam sistem yeni sonuçta. Gelirken 13 LP geliyor, yukarıdaki yorumda yazıyor.Bunun bug ile bir alakası yok hocam kazandığınız zaman fazla gelir kaybettiğinizde fazla gider yama notlarında da yazıyor zaten çıkmakta artık kolay düşmekte
Hesabının nicki nedir söyler misin bakalımBunun bug ile bir alakası olabilir hocam sistem yeni sonuçta. Gelirken 13 LP geliyor, yukarıdaki yorumda yazıyor.
kanki dediğin gibi seninde hep yüksek aldığın için rankın yükseliyordur yükseldiği için az alıyorsundur benceİyi forumlar arkadaşlar, yeni LP sistemi geldiğinde başlarda 27 lp almaya başlamıştım. Bu sayı kazandıkça düşmeye başladı. Desem ki MR'ım oturuyor o da değil çünkü KDA kötü değil düşmesi değil artması lazım. Çözemedim yani arkadaşlar. Acaba dış ritonun yeni oyunları mı bunlar dedim. Sizin bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?