Süper Üye
ya silinmesini istediğimden değil herşey nomal gibi ama işte insanın içini kurcalıyor ve ciddi şekilde yavaşlama oldu bunu nasıl çözerimsanmıyorum bro bir sorun olacağını dosyalarının silinmesini istiyorsan kurtarma kısmından sıfırlayı seç herşeyi silerek devam et kısa yoldan uğraştırmayan format olur senin için
benim laptopta da olmuştu içinde önemli şeylerin yoksa bir formatla derim hızlanıyor çünkü birazya silinmesini istediğimden değil herşey nomal gibi ama işte insanın içini kurcalıyor ve ciddi şekilde yavaşlama oldu bunu nasıl çözerim
ya epey bir dosya var eski fotolar oyunlar felan fazla gb lıbenim laptopta da olmuştu içinde önemli şeylerin yoksa bir formatla derim hızlanıyor çünkü biraz
kanka orayı sen biliyorsun olmadı d diskini ayır fotoğraflarını o diske at steam oyunlarını diğer diske at formatı karar seninya epey bir dosya var eski fotolar oyunlar felan fazla gb lı
peki sağol kardeşim ben cevabımı aldım admin kardeşlerim konuyu kilitleyebilirsinizçkanka orayı sen biliyorsun olmadı d diskini ayır fotoğraflarını o diske at steam oyunlarını diğer diske at formatı karar senin
4 gb ram filan var dedin internette benimde kullandığım performans versiyonu var kullanıyorum memnunum özel mesajdan link atabilirim zaten güvenilir bir sitepeki sağol kardeşim ben cevabımı aldım admin kardeşlerim konuyu kilitleyebilirsinizç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?