Kaybolmamasi gerekiyor eğer ki wondows 10 u orijinal kullanacaksanBaşlıkta belirttiğim gibi windows 11 den windows 10 a geçeceğim pubg hilesi win11 desteklemiyor diye win10 memoryhackerstaki rehberden geçtip bir süre sonra tekrar lisanslı windows 11 i indirdiğimde serial keyim yok olur mu?Pc yi windows 11 li şekilde aldım anakartına gömülü diye biliyorum serial keyi
hiçbir sıkıntı olmaz update kısmından yaparsan ama usb ile baştan formatlarsan sorun olabileceğini düşünüyorum.Başlıkta belirttiğim gibi windows 11 den windows 10 a geçeceğim pubg hilesi win11 desteklemiyor diye win10 memoryhackerstaki rehberden geçtip bir süre sonra tekrar lisanslı windows 11 i indirdiğimde serial keyim yok olur mu?Pc yi windows 11 li şekilde aldım anakartına gömülü diye biliyorum serial keyi
windows 11 ile 10un key sistemi aynı yani birinde geçerli olan key diğerinde de geçerli, hiç bir sorun olmazBaşlıkta belirttiğim gibi windows 11 den windows 10 a geçeceğim pubg hilesi win11 desteklemiyor diye win10 memoryhackerstaki rehberden geçtip bir süre sonra tekrar lisanslı windows 11 i indirdiğimde serial keyim yok olur mu?Pc yi windows 11 li şekilde aldım anakartına gömülü diye biliyorum serial keyi
yok etmez anakarta işliyoBaşlıkta belirttiğim gibi windows 11 den windows 10 a geçeceğim pubg hilesi win11 desteklemiyor diye win10 memoryhackerstaki rehberden geçtip bir süre sonra tekrar lisanslı windows 11 i indirdiğimde serial keyim yok olur mu?Pc yi windows 11 li şekilde aldım anakartına gömülü diye biliyorum serial keyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?