aynsısı bendede öyle oldu merak etme silinmiyor kanka veriler old windows diye dosya açılıyor orda duruyorO zaman çözüm format.
Peki xbox gamepass hesabım c ye kurulu, oyunlar d de yüklü.
Format atınca c silinecek. Tekrar xbox ı c ye yüklediğimde oyunları tekrar yüklemem gerekecek mi yoksa çalışacak mı aynen?
tam olarak nerden emin degilim ama, formatlamadan once ayirt ede biliyorsun neleri silmesin.O zaman çözüm format.
Peki xbox gamepass hesabım c ye kurulu, oyunlar d de yüklü.
Format atınca c silinecek. Tekrar xbox ı c ye yüklediğimde oyunları tekrar yüklemem gerekecek mi yoksa çalışacak mı aynen?
Fakat windows yüklenirken dosyaları sakla demesi lazım yoksa puf olur dosyalar.aynsısı bendede öyle oldu merak etme silinmiyor kanka veriler old windows diye dosya açılıyor orda duruyor
bende windows 11 kullanıcısıydım windows 10 format yaptım hala old dosyam duruyor hiçbir verim gitmediFakat windows yüklenirken dosyaları sakla demesi lazım yoksa puf olur dosyalar.
Buradan bulabilirsin :Sitedeki yazılımları çalıştırabileceğim bir win10 sürüm linki paylaşabilir misiniz? İnternette sanırım hep modlanmış isolara denk geldim.
Hangi win10 sürümünde kalmam gerektiğini de söyleyebilir misiniz?Format at zaten çok sürmez.
ve istediğin sürümde update kapat.
Win 11 de hangi hileler çalışmıyor söyleye bilir misin benimde öyle de daha hile kullanmaya başlamadımMerhaba dostlar. Bilgisayarımda halihazırda win11 22h2 yüklü.
Sanırım çeşitli eklentileri kullanmam için bu sürümü düşürmem lazım. Zaten bazı driverlerin de çalışmadğını fark ettim.
Recovry kısmında herhangi bir geri dönüş noktası görmüyorum. Acaba format atmadan bunu geri döndürmenin bir yolu var mıdır? Win10 olur, win11 22h1 olur...
knk flash bellek ile format atMerhaba dostlar. Bilgisayarımda halihazırda win11 22h2 yüklü.
Sanırım çeşitli eklentileri kullanmam için bu sürümü düşürmem lazım. Zaten bazı driverlerin de çalışmadğını fark ettim.
Recovry kısmında herhangi bir geri dönüş noktası görmüyorum. Acaba format atmadan bunu geri döndürmenin bir yolu var mıdır? Win10 olur, win11 22h1 olur...
https://memoryhackers.org/konular/formatsiz-windows-10-surum-nasil-degistirilir.258727/ Bu konudan mevcut olan tüm sürümlere erişim sağlayabilirsiniz. İyi forumlar.arkadaşlar belki biraz alakasız ama win10 kullanıyoruz 21h diye bi versiyondayım bunu bir öncekine çevirebilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?