Uzman Üye
Bu durumun olmasının birkaç nedeni olabilir. İlk olarak, kuzeninizin bilgisayarında bir sistem hatası olabilir ve bu hatayı düzgün bir şekilde çözemeyebilir. Bu nedenle, bilgisayarınızın sistem dosyaları bozulmuş olabilir ve bu yüzden Windows XP gibi eski bir sürüme düşmüş olabilir. İkinci olarak, kuzeninizin indirdiği Windows 11 dosyası bozuk olabilir ve bu nedenle doğru şekilde yüklenememiş olabilir. Bu durumda, bilgisayarınızın eski bir sürümüne düşmüş olabilir. Nihayet, kuzeninizin indirdiği Windows 11 dosyası bir virüs olabilir ve bilgisayarınızın sistem dosyalarını bozarak, eski bir sürüme düşürmüş olabilir. Bu nedenle, çakma sitelerden dosyalar indirirken dikkatli olmak ve dosyaların güvenliğini kontrol etmek önemlidir.kuzenim çakma siteden windows 11 indirmiş herşey normal giderken pc yi gece açık bırakmış ve yatmaya gitmiş sabah kalktığında bir de ne görmüş! . Kuzenimin bilgisayarı windows xp olmuş ben gülmekten öldüm bu nasıl mümkün olabilir ???
hocam arkadaş komple Winxp düşmüş temadan yapılsa onu fark eder deyişdirdi başka bir olay varaga büyük ihtimal şaka programı gibi vs birşey olabilir yada tema filan değişmiştir belki sanmıyorum o şekil değişiceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?