Üye
Formata gecerken panpaFormat' a geçerken mi mavi ekran veriyor yoksa kurulumdamı ?
Harddiski silmiş olabilirsin (C - D - E vb.)Formata gecerken panpa
Panpa guncelleme gelmisti yukleniyordu kablolarda temassizlik oldu pc kapandi dahada acilmiyor :/Harddiski silmiş olabilirsin (C - D - E vb.)
Veya bi ihtimal format dosyaların UEFİ uyumlu deildir veya bozuktur
PC Mİ LAPTOP MU ?Panpa guncelleme gelmisti yukleniyordu kablolarda temassizlik oldu pc kapandi dahada acilmiyor :/
Ne yapabilirim?
HmmPc panpa
Mavi ekran kodu bu : PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Ne gibi yontemleri var reis yardim et lutfen ya valla 1 gundur ugrasiyorumHmm
Başkan Formata Geçiren sistem dosyası bozulmuş güncelleme sırasında.
Birçok yöntemi var ama uğraşmalısın
Öncelikle BIOS Ayarlamalarını yapmalısın veya anlamıyorsan Varsayılan ayarlarına sıfırlaNe gibi yontemleri var reis yardim et lutfen ya valla 1 gundur ugrasiyorum
Reis format atamiyorum kii mavi ekran veriyoformat tavsiye ederim. yoksa sıkıntı çözümü yapar
UEFI yerine legacy değiştir belki çözülür.Reis format atamiyorum kii mavi ekran veriyo
Onu nasi yapicaz anlatir misin bilgim yok daUEFI yerine legacy değiştir belki çözülür.
Zaten legacy varsa ise UEFI değiştir
Panpa hayir okuyo ama ben guncellemeyi %14 de birakmistim kritik dosyaydi vuyuk ihtimal acilmiyoWin 10 a yukselt yuklemeyi dvd ile degil usb ile yukle bios ayari yap usb flash ile sifir win 10 kur kurulum doyasini pc okumuyor muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?