Windows 10 %100 Cpu Kullanımı Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Windows 10 da %100 Cpu Ve Disk Kullanımı Oluyor Bunu Nasıl Çözebilirim Herşeyi Yaptım Bir Türlü İnmiyor Arkplanda Çok Uygulama Çalışmamasına rağmen böyle bir sorun oluyor.

Sistemim:
Windows 10-64 Bit
İntel Core i5 1.70GHz
4gb ram

Adsız.png

Adsız.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bu Göstereceğim Yöntem "REGEDİT" Kayıt Defteri Üzerinden Yapılıyor. "REGEDİT" Windows İşletim Sistemlerinin Bütün Ayarlarının Kaydedildiği Büyün Veritabanıdır. Burada Yapılan Değişiklikler Sistemi Etkilemektedir. Bundan Dolayı Yapılan Her Değişiklikte Dikkatli Olunması Gerekir ve Mümkünse Yedeği Alınmadan Yeni İşlem Yapılmamalıdır.

. "REGEDİT" Kayıt Defterini Açarak İşlemlerimize Başlayalım. "REGEDİT" Kayıt Defterini Açmak İçin BAŞLAT -> ARAMA Bölümüne "REGEDİT" Yazmanız Yeterli Olacaktır. Kayıt Defterini Açtıktan Sonra Sırasıyla Aşadaki Yolu İlerleyin.

TimeBroker'e Gelip Sağ Tarafta Bulunan Kayıt Anahtarlarından "START" Olanın Değerini "3" den "4" Yükseltin. Daha Sonra Sistemi Yeniden Başlatın

Not: runtime broker ve Antimalwear in yüksek bellek kullanımı disable etme komutudur. Dolayısıyla buda engelleyecektir diye Düşünüyorum.

ds.PNG

Ekran Alıntısı1.PNG

Regeditte Adres
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TimeBroker"

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
aynısı benim laptop'da var aynı sorun hiç bir şey açıkken değilken bile kullanın%100

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sorun Çözülmüştür. Tşk Ederim. @Unique Konu Kilit

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Format Atınca Düzeldi :). Diskde Sorun Vardı Heralde İşlemcim Düşük Evet Dediğin Gibi Laptop u da yükseltemiyceğime göre yeniyi de alamıycağıma göre yolumuza devam :D
O zaman bende format atıyım bendede %100 cpu kullanımı gösteriyor ve pc daha yeni. Aldığım ilk gün baktım task manager den CPU %100. Birde üstüne w10 kurmuşlar harbiden yazık

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
O zaman bende format atıyım bendede %100 cpu kullanımı gösteriyor ve pc daha yeni. Aldığım ilk gün baktım task manager den CPU %100. Birde üstüne w10 kurmuşlar harbiden yazık
Farklı Sistem Kur Windows 10 da zorlama yapıyordur işlemcin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...