Süper Üye
Microsoft un kendi sitesinde indirme linki varYok kaç kere denetledım gozukmuyor ben nerden ındırebılırım bunu bıraz cahılımde bu konularda
Kardeşim sana tavsıyem 8 gb flash disk bul microsoft sitesinden wındows 10 indir aracı var indiriyorsun ve açıyorsun bu bilgisayarı yükselt deil iso dosyası indir de indikten sonra rufus programıyla usb ye yazdır pc kapat sonra boot kısmından bılgısayarıbı flash dsikten baslat kurulum baslayacaktır. Anlamadın biliykrum internetten arastırYok kaç kere denetledım gozukmuyor ben nerden ındırebılırım bunu bıraz cahılımde bu konularda
Kardeşim sana tavsıyem 8 gb flash disk bul microsoft sitesinden wındows 10 indir aracı var indiriyorsun ve açıyorsun bu bilgisayarı yükselt deil iso dosyası indir de indikten sonra rufus programıyla usb ye yazdır pc kapat sonra boot kısmından bılgısayarıbı flash dsikten baslat kurulum baslayacaktır. Anlamadın biliykrum internetten arastır
Tm bende sana dıyorumki temiz kurulum yap manuel yapman gerekecek dediğin gibi ne zaöan güncelleme gelirmi bilmem stabil performans istiyorsan temiz kurulum yap kardeşimHayır hocam yanlıs anladın benım pc zaten wındows 10 ama eskı surumu ıste nerden guncellestırıcem onu sordum
linkteki "Windows 10 Güncelleme Yardımcısı" aracını indirerek son sürüme yükseltebilirsin, format atıp dosyalarının silinmesini istemiyorsan bu şekilde kolayca güncelleştirebilirsin.Hayır hocam yanlıs anladın benım pc zaten wındows 10 ama eskı surumu ıste nerden guncellestırıcem onu sordum
Arkadasşar wındpws 10 fazla Cpu ram kullanımından ve son sürümlerinde olan perfpröans düşüşünden dolayı wındpws 7 kullanan veya 8 kullanalar 1903 sürümü inanılmaz stabil etmişler google mühendisleri tavsiyesi üzerine taban deiştiren eski sürüme ait bir bugu kesfeden google mühendisleri. Windows 10 nun neden çok ağır çalıştığının nedeni ap açık microsofta bildirmişti windows defender exğloit protection ayarı altında her işlemde uygulamaları denetlemesinden dolayı. İşlemci çok zorlanıyor o yuzden sistem hantallasıyor bu hatayı kabul eden microsoft fixleyecğine söz verdi yani size tavyem tereddüt edip wındows 10 geçmeyenler geçebilir artık temiz kurulum yapın 10 gündür test ediyorum mavi ekran fazla cpu %100 disk gibi hatalarla hiç karşılaşmadım 1803 1809 sürümlerinden %30 artış var eski laptpunuz artık %40 civarı perfprmans artısı olucak. Deneyimim bu tavsıye ederim.
acaba bunları bize detaylıca yapılışlarını bir konuda anlatabilir misiniz veya yardımcı olucak linkleri paylaşabilir misiniz teşekkür ederim.Windows defenderi devre dışı bırakmanızı her zaman söylüyorum zaten bilindik bişeydi gidip googlenin rapor vermesine gerek yoktu, Cpu ve Disk %100 oluyor çünkü windowsun zorla güncelleştirme yapma gibi bi huyu var, Bari insan sorar windows güncelleştirme yapmak istiyomusun diye insanlar müsait olduğunda güncellerler, Benim işletim sistemim sen karışamazsın ayağına takılıyolar gülünç bi şekilde zorla güncelleştirme atıyolar , Ben bunu kalıcı olarak engelledim windows defenderide kapattım ve Windowsda tam yönetici yetkisi aldım kafam rahat kullanıyorum windowsu bana ait bi program gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?