Seçkin Üye
Merhaba otomatik windows 10 2004 haziran güncellemesi çıktı yükleyen var mı bazı sitelerde kasıyor oyunlarda falan yazan olmuş yükleyip kullanan var mı ona göre yapacam
ben yaptım ama bazı sorunlar var galiba
Ben yükledim ve önermem csgoda normalde 100-120 fps arası alırken ondan sonra 1-2 maç attıktan sonra oyunda fps düşmeye başlıyordu 2 gün önce kaldırdım eski sürüme döndüm ve sorunum düzeldi ayrıca sitede bulunan hilelerden kullanıcaksan 1904 ve 1909 istiyor genellikle
Kesinlikle Önermiyorum Dostum Arkadaşlarında Dediği Gibi Bir Süre Sonra Kasma Donmalar Oluyor Eskiden Kullanıyordum.ne gibi sorunlar?
bence güncelleme bekle bir sonrakinine gibi sorunlar?
Başlangıç - Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Windows'un önceki sürümüne geri dönün altından Başlarken basıp dönebilirsin dönmeden önce sana güncelleştirmeleri kontrol et ve geri dön diyor sen direk geri dön yap diğerini yapınca bişey olmuyor zatenbende yükledim aga bunları nasıl geri alıcaz bilgisi olan varmı sabahtan beri güncelleme yapıyor ekran masa üstü herşeyim değişti saçma birşeye dönüştü xp yüklicem en sonunda .D