Masaüstü win 7 de oynadığım oyunu aldığım laptop win 10 da oynayamıyorum bu hatayı veriyor windows 2004 güncellemesinden kaynaklı deniliyor o güncelleştirmeyi kaldırma şansım varmı win 10 dan pek anlamıyorum yanlış bişey yapmak istemiyorum yardım lazım
windows.old adlı klasörün varsa eski windows sürümüne geçebilirsin fakat dediğin kadarıyla win 7den direk win 10 2004 sürümüne geçmişsin bu yüzden windows.oldun olcağını sanmıyorum. Format atman gerekecek.
Oyun hakkında bilgim olsaydı cevaplardım fakat oyun hakkında bir kaç bilgi verecek olursan çözümünü düşükte olsa veririm bilgisayar hakkında bilgim fazladır windows 10 bazi bilgisayarlarda ağır oluyor çözümünü bulamamışsan windows 7 ye geçebilirsin aralarında çok fark yok senin fikrine bağlı bu seçim
Oyun hakkında bilgim olsaydı cevaplardım fakat oyun hakkında bir kaç bilgi verecek olursan çözümünü düşükte olsa veririm bilgisayar hakkında bilgim fazladır windows 10 bazi bilgisayarlarda ağır oluyor çözümünü bulamamışsan windows 7 ye geçebilirsin aralarında çok fark yok senin fikrine bağlı bu seçim