Arkadaşlar 2004 sürüm orjinal msdn henüz yok ama esd sürümü mevcut deneyen ve randıman alan var mı? Bilgisayarıma 2004v sürüm yüklemek istiyorum ama Msdn çıkana kadar beklemelimiyim?
Arkadaşlar 2004 sürüm orjinal msdn henüz yok ama esd sürümü mevcut deneyen ve randıman alan var mı? Bilgisayarıma 2004v sürüm yüklemek istiyorum ama Msdn çıkana kadar beklemelimiyim?
Merhabalar mendeboor;
Kesinlikle beklemelisin, Windows'un yaptığı en güzel şey geri bildirimler ile güncelemeler atmak. Tabi ki ilk çıkan her şeyin de gözden kaçan hataları mevcut. Bende o sürüme geçeceğim fakat biraz daha bekliyorum. Çünkü en nihayetinde roll back uzun zaman alıyor bir de yedeklemeler ile uğraşmak belki de format çekmek gerekebilir. Biraz daha sabır derim.
Bu windowsda sıkıntı var ya 7.1 ses özelliği bir gidip geliyor sistem geri yukleden geri çekip duruyorum 1909 oluyor ses gidiyor geri alıorm 1903 e duzeliyor 2 gun sonra tekrar gdiyor bidaha geri alıyorum düzeliyor fakat bu gelecek olan yeni sürüm beni bu beladan kurtarır umarım...