Çözüldü Windows 10 21H2 cihazınız için önemli güvenlik ve kalite düzeltmeleri eksik hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba, çok büyük bir sorunum var. Pubg Dword Hack 22H2 sürümde çalışmıyor diye 21H2 sürümü sitedeki kurulum rehberleri ile format attım 21H2 sürümü kurdum güncellemeleri yaptım fakat görselde paylaştığım güncelleştirme hatasını aldım. Forumlarda isim vermem doğru olurmu bilmem video izleme sitelerinde bakmadığım denemediğim çözüm kalmadı Allah rızası için bana şu durumu çözecek bir kişi yok mudur 10 saattir uğraşıyorum denemediğim yol kalmadı gözlerim şişti Pc ile uğraşmaktan sabahtan beridir. Lütfen yardım edin lütfen.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    116.5 KB · Görüntüleme: 90
Çözüm
Konu sahibi ile özelden iletişime geçip windows 10 22h2 sürümüne geçildi. Denetim Masası - Program Kaldır - Yüklü Güncellemeleri Göster sekmesinden "Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330)" güncellemesi kaldırılmış olup hile aktif olarak çalışmıştır.
Kilit#
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1- windows kullanıcı hesabınızı yönetici hesabına çeviriniz.
Ayarlar > Hesaplar öğesini seçiniz .Aile ve diğer kullanıcılar’ın altında hesap sahibinin adını seçin (adın altında “Yerel Hesap” ifadesini görüyor olmalısınız) ve ardından Hesap türünü değiştir’i seçiniz.
Hesap türü’nün altında Yönetici’yi ve ardından Tamam’ı seçin.
Yeni yönetici hesabıyla oturum açınız.

2- Windows Update Sorun Gidericisini çalıştırınız
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Sorun Giderme > Ek sorun gidericiler’i seçin. Sonra, Çalışır duruma getir altında Windows Update > Sorun gidericiyi çalıştır’ı seçiniz.
Sorun gidericinin çalışması bittiğinde, cihazınızı yeniden başlatınız. Daha sonra
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle’yi seçin ve ardından mevcut güncelleştirmeleri yükleyiniz.
CMD yi yönetici olarak çalıştırıp "sfc scannow" yazdıktan sonra %100e kadar bekleyip tekrar denemelisin

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Deneyeceğim sonucu yazacağım teşekkürler ilginize

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ne yazık ki çözüm işe yaramadı olmadı,delirmek üzereyim bu neymiş böyle ya.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Konu sahibi ile özelden iletişime geçip windows 10 22h2 sürümüne geçildi. Denetim Masası - Program Kaldır - Yüklü Güncellemeleri Göster sekmesinden "Uninstall Security Update for Microsoft Windows (KB5004237/KB5004945/KB5001330)" güncellemesi kaldırılmış olup hile aktif olarak çalışmıştır.
Kilit#

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...