dany so hot she melt the snow
Süper Üye
nasıl geçiceğimi bilmiyorum işte link yok 21h2 için
beta sürüm değil galiba nerden bakacağımbeta sürümü değilse çalışır
beta değil galiba wimverden bakayımSc ler beta surumlerinde çalışmamaktadır isterseniz win 11 home 21h2 sürümünde kullanabilirsiniz
Dediğiniz sürüm beta olarak geçtiğini hatırlıyorum dediğim gibi 21h2 sürümüne geçerseniz problem ortadan kalkarbeta değil galiba wimverden bakayım
nasıl geçiceğimi bilmiyorum işte link yok 21h2 içinDediğiniz sürüm beta olarak geçtiğini hatırlıyorum dediğim gibi 21h2 sürümüne geçerseniz problem ortadan kalkar
nasıl geçiceğimi bilmiyorum işte link yok 21h2 için
ya senden allah razı olsun teşekkür ederim 21h2 isosunu program üzerinden seçip bilgisayarıma indirdim şimdi formatlayıp geliyorum 21h2 ye geçince inş yorum atarım gece geçmiş olduğumda konuyu güncelleyip kapatıcam teşekkür ederim dostum yardımın için cansınhttps://memoryhackers.org/konular/windows-10-istenilen-surum-kurma-rehberi.254640/ konuya bir göz atmanızı rica edebilirmiyim?
Rica ederiz hocam görevimiz iyi eğlenceler boşluk tuşuna basarken yorulmamaya dikkat edelimya senden allah razı olsun teşekkür ederim 21h2 isosunu program üzerinden seçip bilgisayarıma indirdim şimdi formatlayıp geliyorum 21h2 ye geçince inş yorum atarım gece geçmiş olduğumda konuyu güncelleyip kapatıcam teşekkür ederim dostum yardımın için cansın
Rica ederiz hocam görevimiz iyi eğlenceler boşluk tuşuna basarken yorulmamaya dikkat edelim
Yani windows 10 22H2 de script çalışıyor zaten de valorant falan oynamayacaksan gerek yokmuş sanırım arkadaşlar windows 11 22H2 sürümü sandılar beta sürümü dediler windows 10 22H2 sürümünün betayla bir alakası yok maalesefhocam yardımlarınızla hallettim çok teşekkür ederim cansınız iyi ki varsınız.
hocam eğer imkanınız varsa 1903 sürümünü tavsiye ederim o daha çook hilede çalışma garantisi varbeyler 22h2 de denemedim scyi ama şuan 21h2 sürümdeyim calısıyo ve driver boosterle butun uygulama ve progrmaları kurdum kullanıyorum pcyi
rica ederiz hocam sizde iyiki varsınız.hocam yardımlarınızla hallettim çok teşekkür ederim cansınız iyi ki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?