Üye
bilgisayarınız masaüstü mü dizüstü mü?Bilgisayarımda normal bir şekilde oyun oynarken görev çubuğundaki daha doğrusu windows tuşunca basınca gelen menüdeki güç seçeneklerinde sadece uyku var
İnternette araştırdım soruşturdum 1 Allahın kulu galiba bu sorunu yaşamamış etmemiş tekim galiba,kimse çözüm videosu falan çekmemiş ne yerli ne yabancı.
Aranızda bu sorunu bilen veya yardımcı olacak varsa burdayım.
oraya basınca uyku modu çıkmış sadecevarya fotoğraflar yazan simgenin yanında ki simge ..
Masaüstübilgisayarınız masaüstü mü dizüstü mü?
Aynen öyle oluyor anlamadım birdenbire oldu interntte çözüm yoluda yok git bak şaka gibi düzeltemiyorumda tıkandım yağahu.oraya basınca uyku modu çıkmış sadece
FOTOGRAFLAR SİMGESİNİN YANINDABilgisayarımda normal bir şekilde oyun oynarken görev çubuğundaki daha doğrusu windows tuşunca basınca gelen menüdeki güç seçeneklerinde sadece uyku var
İnternette araştırdım soruşturdum 1 Allahın kulu galiba bu sorunu yaşamamış etmemiş tekim galiba,kimse çözüm videosu falan çekmemiş ne yerli ne yabancı.
kankam ona basınca zaten sadece uyku çıkıyor işte anlamadıyomusun orda bilgisayarı kapat seçeneği falan yok normal olan şekildeki gibi o ss de düğmeye basmış halim.FOTOGRAFLAR SİMGESİNİN YANINDA
oraya basınca uyku modu çıkıyor işte oraya basmadım değil basılı halinin ssi var orda dostumkankam ona basınca zaten sadece uyku çıkıyor işte anlamadıyomusun orda bilgisayarı kapat seçeneği falan yok normal olan şekildeki gibi o ss de düğmeye basmış halim.
problem yaratıyo muBilgisayarımda normal bir şekilde oyun oynarken görev çubuğundaki daha doğrusu windows tuşunca basınca gelen menüdeki güç seçeneklerinde sadece uyku var
orası bilgisayarı kapat tuşu değil. oraya basınca uyku seçenekleri gelmesi lazım. bilgisayarı kapat / yeniden başlat / uyku gibi. ama bu arkadaşta gelmemiş işte ben de anlam veremedim.varya fotoğraflar yazan simgenin yanında ki simge ..
Ordada çıkmıyor,ben baya kıl oldum buna internette vesaire çözüm yoluda bulamadım en iyisi bi format çakayım,teşekkürler.ALT+F4 SEÇENEKLERDE ÇIKAR
Bu hem olmuyor ordada uyku çıkıyor hemde güç tuşuna basılı tutup kapatmak zararlı bir yöntem hdd düşmanı bir yöntemdir.alt f4 dene olmazsa açma tuşuna basılı tut
Konu kapanmıştır teşekkür ederim bir tamirci abi baktı 2dk da halletti anlamadım nasıl yaptıdaOrdada çıkmıyor,ben baya kıl oldum buna internette vesaire çözüm yoluda bulamadım en iyisi bi format çakayım,teşekkürler.
Post automatically merged:
Bu hem olmuyor ordada uyku çıkıyor hemde güç tuşuna basılı tutup kapatmak zararlı bir yöntem hdd düşmanı bir yöntemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?